Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek neten?

Figyelt kérdés
Nincs nagy baráti társaságom így bulizni nem igen járok, felnőtt vagyok,tehát suli nem jöhet szóba, ezért csak az internet maradt nekem úgy érzem.. 23F
2019. márc. 16. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem innen is volt csajom, meg a chat.hu-ról is.

Ha jó vagy a netes ismerkedésben, lehet több helyen is.

2019. márc. 16. 21:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudsz még írni valamilyen oldalakat amire érdemes?
2019. márc. 16. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Itt hogy lehet!?
2019. márc. 16. 22:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ráírsz csajokra, válaszolnak, és levelezel. De próbálkozz más kategóriákban is.

Persze akkor, amikor én összejöttem innen egy csajjal, ő írt rám.

Egyébként nem sokáig voltunk együtt kb. 1,5 hét, viszont szex volt, szóval megérte. Ő már talán nem is jár ide egyébként.

2019. márc. 16. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként még az interpals.net sem rossz, bár onnan nem volt csajom, és az egy nyelvtanulói oldal, de vannak ott magyar csajok is.

A netes ismerkedés mellett viszont tanácsolom, hogy ismerkedj élőben is. Itt a jó idő, dumálj csajokkal, minél többel. Nem csak buliban ismerkedni, vannak a világban más helyek is.

2019. márc. 16. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséged, nyomtam rád zöldet!
2019. márc. 16. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm, neked pedig sok sikert kívánok!
2019. márc. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!