Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen két gyerekkel egyedül?
A sok sok mesével ellentétben, ezt elb**asztad!
1 gyerekkel is nehéz, de azt monodm egy gyerekkel még lehetséges találni egy társat.
DE 2 gyerekkel, és 23 évesen....max valami szerencsétlent fogsz találni.
# 19. Úgy alapból férfiak felé megvetést nem érzek. Ugyan úgy ahogy senki felé ameddig ki nem vívja az illető. A gyerekeim apja talán az összeset kivívta amit csak lehet.
# 20. Valamilyen szinten örülök hogy, nem csak én vagyok ezzel így, és sajnálom is mert igen rossz helyzet..
Akárki akármit mondd, akinek ilyen idősen van gyereke, ráadásul még kettő, az teljesen felelőtlen és éretlen. Értelmes felelősségtudatos ember nem fog szülni csak úgy gyereket, főleg ha látja, hogy rossz a kapcsolata. A felelősség teljes emberek biztos anyagi háttér és biztos kapcsolat feltétele után gondolkoznak el a családalapításon.
De visszatérve a kérdésre normális rendes férfi akire Ti vágytok a stílus és a gyerek miatt nem fog összejönni veletek, kizárólag max alakalmi kapcsolatra. Tartós kapcsolatra pedig szerintem csak olyat fogtok találni, akinek valami baja van, nincs sikere más nőknél, steril, vagy egy vesztes és elviseli, hogy más gyerekét kell nevelgetni.
A legtöbb egyedül maradt anyuka elég gyorsan talál új partnert, nem ritka, hogy két évvel később újra esküvő lesz.
A tapasztalat miatt ezek a második házasságok általában jobban sikerülnek, boldogabbak.
Az nem baj, ha valaki egyből kijelenti, hogy ő nem neveli más gyerekét. Nem egymást keresitek, te se akarsz ilyentől semmit. Minél hamarabb kiderül, annál jobb.
Ez az össze szedtem simán felsőbbrendűség.
Egy ilyen helyzetben van aki kifelé kezd mutogatni és van aki feleszmél és elkezd magán dolgozni, hogy máskor jobb kapcsolata, élete legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!