Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 23 évesen két gyerekkel egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen két gyerekkel egyedül?

Figyelt kérdés
Párommal a 2. terhesség alatt igen csak meg romlott a kapcsolatunk, nem is hiszem hogy, már változni fog bármi is. Még együtt élünk de már elég közel állunk a külön költözéshez. És néha csak úgy eszembe jut hogy, 23 évesen két gyerekkel valószínűleg nem nagyon kellenék senkinek.( A félre értések elkerülése érdekében, nem anyagi okokból kérdezem, mert az még válás után is jó lesz.) Inkább csak az hogy imádom a gyerekeimet semmiért nem adnám őket, csak gondolom normális kapcsolatra az esélyem 0. És így 23 évesen az kicsit komoly szerintem..

2019. máj. 2. 16:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
33%
20. Azt ugye tudjátok, hogy amikor az exeteket szidjátok, saját magatokat minősítitek? Ti választottátok, és még fel is csináltattátok magatokat vele, azelőtt, hogy normálisan kiismertétek volna! Igazi lúzerek!
2019. máj. 2. 18:31
 22/34 anonim ***** válasza:
40%

A sok sok mesével ellentétben, ezt elb**asztad!

1 gyerekkel is nehéz, de azt monodm egy gyerekkel még lehetséges találni egy társat.

DE 2 gyerekkel, és 23 évesen....max valami szerencsétlent fogsz találni.

2019. máj. 2. 18:34
 23/34 A kérdező kommentje:

# 19. Úgy alapból férfiak felé megvetést nem érzek. Ugyan úgy ahogy senki felé ameddig ki nem vívja az illető. A gyerekeim apja talán az összeset kivívta amit csak lehet.

# 20. Valamilyen szinten örülök hogy, nem csak én vagyok ezzel így, és sajnálom is mert igen rossz helyzet..

2019. máj. 2. 18:35
 24/34 anonim ***** válasza:
61%
Osztom az utolsó hozzászóló véleményét.Kérdező,süt belőled a férfigyűlölet.Hiába szidod az exed,te választottad őt.Ez téged is minősít.Menekülni fognak tőled a férfiak.Az oké,hogy szőke vagy és kék szemű.Az ilyen milfeket szivesen felpróbálják a férfiak.Felpróbálják!
2019. máj. 2. 18:36
 25/34 anonim ***** válasza:
61%

Akárki akármit mondd, akinek ilyen idősen van gyereke, ráadásul még kettő, az teljesen felelőtlen és éretlen. Értelmes felelősségtudatos ember nem fog szülni csak úgy gyereket, főleg ha látja, hogy rossz a kapcsolata. A felelősség teljes emberek biztos anyagi háttér és biztos kapcsolat feltétele után gondolkoznak el a családalapításon.

De visszatérve a kérdésre normális rendes férfi akire Ti vágytok a stílus és a gyerek miatt nem fog összejönni veletek, kizárólag max alakalmi kapcsolatra. Tartós kapcsolatra pedig szerintem csak olyat fogtok találni, akinek valami baja van, nincs sikere más nőknél, steril, vagy egy vesztes és elviseli, hogy más gyerekét kell nevelgetni.

2019. máj. 2. 18:36
 26/34 A kérdező kommentje:
Kedves 21! Örülök neki hogy te mindig tökéletes partnert választottál magad mellé.
2019. máj. 2. 18:37
 27/34 A kérdező kommentje:
Mennyi gonoszokodó van itt.:o Nem értem hogy, hogy is jött az hogy férfi gyűlölő vagyok? Az sem értem hogy, mi is a probléma a stílusommal?
2019. máj. 2. 18:46
 28/34 anonim ***** válasza:

A legtöbb egyedül maradt anyuka elég gyorsan talál új partnert, nem ritka, hogy két évvel később újra esküvő lesz.

A tapasztalat miatt ezek a második házasságok általában jobban sikerülnek, boldogabbak.

Az nem baj, ha valaki egyből kijelenti, hogy ő nem neveli más gyerekét. Nem egymást keresitek, te se akarsz ilyentől semmit. Minél hamarabb kiderül, annál jobb.

2019. máj. 2. 18:54
 29/34 Bence_ ***** válasza:
100%

Ez az össze szedtem simán felsőbbrendűség.

Egy ilyen helyzetben van aki kifelé kezd mutogatni és van aki feleszmél és elkezd magán dolgozni, hogy máskor jobb kapcsolata, élete legyen.

2019. máj. 2. 19:04
 30/34 anonim ***** válasza:
"A legtöbb egyedül maradt anyuka elég gyorsan talál új partnert" --persze azért vannak velük tele zsúfolásig a társkeresők, ráadásul egy csomó még titkolja is, hogy van kölke! De ott se kellenek a kutyának sem, csak mint már írták, azoknak, akiknek van valami beütésük! :DD
2019. máj. 2. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!