Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 23 évesen két gyerekkel egyedül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen két gyerekkel egyedül?

Figyelt kérdés
Párommal a 2. terhesség alatt igen csak meg romlott a kapcsolatunk, nem is hiszem hogy, már változni fog bármi is. Még együtt élünk de már elég közel állunk a külön költözéshez. És néha csak úgy eszembe jut hogy, 23 évesen két gyerekkel valószínűleg nem nagyon kellenék senkinek.( A félre értések elkerülése érdekében, nem anyagi okokból kérdezem, mert az még válás után is jó lesz.) Inkább csak az hogy imádom a gyerekeimet semmiért nem adnám őket, csak gondolom normális kapcsolatra az esélyem 0. És így 23 évesen az kicsit komoly szerintem..

2019. máj. 2. 16:30
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%

Hányszor kell még leírni ugyan azt?

Ott a Tinder, 5 percen belül lesz 100 kedvelésed tudsz válogatni is a legtöbb pasi ott úgyis csak alkalmi kapcsolatot keres, most azt írtad, hogy Te is, akkor mi a kérdés? A komoly kapcsolattal meg úgyis várni akarsz, de az nem lesz könnyű. Nem leszel macskás néni.

2019. máj. 2. 17:39
 12/34 Bence_ ***** válasza:
48%
Normális férfi a nőhöz vonzódik, és az is természetes, hogy egy nőnek van gyereke.
2019. máj. 2. 17:43
 13/34 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon gyorsan túlszaladtunk azon a problémán, hogy a kapcsolatot ténylegesen nem lehet-e megmenteni. Azért kívülállóként nekem bizalomban sem mindegy, hogy valaki könnyen továbblép egy kapcsolatból, vagy pedig tényleg komoly kapcsolatot keres, és amikor probléma van, vita van, akkor kiszáll, vagy közösen megoldják.

Nem elítélésből írom, Kérdező. Nem tudom mi volt a gond, ami miatt nem mehet tovább a kapcsolat. Ítélkezni nem szeretnék, csak sok kérdést felvet a helyzeted. A gyerekeknek apa is kell, neked nyilván kellene egy stabil párkapcsolat.

Alapesetben a két gyerekhez megalapozott kapcsolat kellett hogy legyen, nem tudjuk hogy mi történhetett, ami miatt ide jutottatok.

A válaszom nem provokáció akar lenni. :) Azért vetem fel, mert ha valaki komolyan tervezne veled, akkor felvetődnek benne is kérdések, és olyan választ szeretne, ami után bízik benned, és szeretne veled tervezni. A szerelem, az alkalmi kapcsolat kicsit visszásan cseng most, nagy zűrzavart kommunikálsz vele szerintem.

2019. máj. 2. 17:55
 14/34 A kérdező kommentje:
A Tinder hülyeség, egyáltalán hogyan lehet neten ismerkedni?._. Én mindig személyesen ismerkedtem, 17 voltam amikor össze szedtem ezt is:o
2019. máj. 2. 17:56
 15/34 Bence_ ***** válasza:
50%

Össze szedtem?

Ki ő, bolha?

2019. máj. 2. 17:59
 16/34 anonim ***** válasza:
45%
"Össze szedtem EZT is" -Jééézusom, hogy te mekkora proli vagy, most már tuti, hogy normális férfi nem áll veled szóba, kilóg a szádból a kapanyél!
2019. máj. 2. 18:02
 17/34 A kérdező kommentje:
Én próbáltam megmenteni, már csak a gyerekek miatt is. Minden rosszat lenyeltem amit kaptam, szépen álltam a dolgokhoz, és szépen nem vitatkozva mondtam ha nem tetszett valami. A gyerekek nem érdeklik, úgy van vele hogy csak vannak majd én csinálok mindent. A második terhességem alatt több baj is volt, még sem érdekelte hogy meg szakadtam annyira fájt a hasam. Amikor nem volt munkája egész nap feküdt hogy, majd én kiszolgálom. Nem, elég volt. Nekem ez nem kell, akkor már inkább a macskák.
2019. máj. 2. 18:06
 18/34 A kérdező kommentje:
Na lőjjenek le egy szóért. Jézusom hova jöttem.
2019. máj. 2. 18:08
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind tiszta sor, és teljesen jogosnak hangzik. Viszont az írásodból egy komoly megvetést érezni a férfiak felé. Ez részben érthető.

Viszont ha egy férfi ezt megérzi, akkor tökmindegy hogy lenne-e gyerek, vagy sem, menekülni fog. Tiszteletlenséget vesz le belőle. Azt veszi belőle, hogy bármikor lecserélhető. Félreértések végett... ez fordítva is ezt váltaná ki egy nőből.

2019. máj. 2. 18:12
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

Nyugi kérdező én is egyedül maradok a két gyerekemmel. Bár most várom a másodikat. 15 hetes vagyok. De inkább egyedül nyugodtan mint egy olyan férfivel akinek életében nem volt gyereke és még is jobban tudja hogy kell gyereket nevelni és meg le is szól. Engem is meg a gyerekem is. Persze kitettem és mostmár változna de elég volt. Én nem is akarok másik férfit magam mellé. Inkább egyedül maradok a két gyerekkel szabadon.

N

2019. máj. 2. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!