Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan közeledjek hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá, miután elhagytam?

Figyelt kérdés

Majdnem 6 hónapot voltunk együtt. Nagyon jó volt minden, a beszélgetéseink tartalmasak voltak, nyugodtnak éreztem magam mellette és szexuálisan is kiegészítettük egymást. De valami hiányzott a részemről, sok volt a gondom, nem tudtam annyira odakoncentreálni sem, ezért elhagytam megmondvs neki, hogy nem szeretem.

Eltelt 2 hónap és rájöttem, hogy tiszta hülye voltam, szeretem őt és hiányzik, csak nem éreztem még ilyet senki iránt, hogy lassan alakultak ki az érzelmek, mindig azonnal beleszerettem valaibe.

ha írok, válaszol, nem zárkózik el, de nem tudom, hogy kéne lépjek abba az irányba, hogy szeretnék még egy esély kérni. Jó lenne tudni, hogy van-e még esélyem.

28/F

2019. máj. 2. 14:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
49%
Ja,és ő maga vallotta be nekem, hogy ha lefeküdtem volna vele, sose változik meg miattam, és nem hadja abba a csajozást. Annyira magával ragadta ez a huza-vona, hogy teljesen belém szeretett. És én büszke vagyok rá, hogy ezt sikerült elérnem. És ne gondoljátok, hogy egy szerelmes szűz tininek könnyebb volt kibírni!!
2019. máj. 10. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Mikor 18 voltam és a barátom 19, velünk is ez volt.

Szenvedélyesen szerettük egymást, de sokat veszekedtünk. Aztán neki jött az egyetem, és nem akart lemaradni. Teljesen megértettem, de gyötrelmes időszak következett. Egy darabot a szívemből magával rántott, kitépte. Kapálóztam, hogy a víz fölött maradjak, de nagyon nehéz volt. Sokat nyeltem, sokat merültem. A szakítástól számítva egyszer beszéltünk, mert műtötték, de utána nem. Nem kerestem, ő sem engem. Neki lett valaki, nekem is. Gyötrelmes 3 hónap jött, buliztam mint egy eszelős, kerestem a helyemet a világban, vártam valamire, de csak nem jött. 7 hónapba telt összeszednem magamat egy olyan nővé, aki már emelt fővel járhat és tisztában van a képességeivel.

Ezt mintha megérezte volna, és felkeresett, hogy megijedt, de hiányzom neki és hogy mennyire szeret és én voltam a nagyon nagy ő.

Jól megszívattam, tepert mint állat, és 3 hónap kergetőzés után beadtam a derekam. 5,5 évig voltunk utána együtt. Az utolsó egy év neki nagyon sikeres volt, nekem nem. Felemésztettek minket a hétköznapok, veszekedtünk, majd elhallgattunk. Már nem volt mit beszélni, tele voltunk sérelmekkel, bánattal, és le nem rendezett harcokkal. Ő nem beszélt, én pedig már nem akartam. Belefáradtam.

Békében váltunk el. Nem vagyok nyugodt ettől függetlenül. Talán ő volt a másik felem, nem tudom.

Azt tudom, hogy amíg élek szeretni fogom. Örökké.

Az a baj, hogy mi ekkor gyerekek voltunk, az első szakításnál. Most viszont már az ego jobban dominál felnőttként.

Én azt javaslom, hogy írd meg neki egy hosszú levélben, hogy miért érzed azt amit érzel, mi hiányzik belőle, készülj fel, hogy lesz egy csomó kérdése, hogy mit miért tettél és persze készülj fel arra is, hogy esetleg elutasít. Ha nagy szerelem, akkor nem szabad elengedni, de ha nem vagy biztos benne, akkor ne kavard fel az állóvizet.

Kívánom, hogy találd meg a boldogságod, és ő is!

2019. júl. 23. 15:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok, gondoltam adok visszajelzést.

Sajnos elutasított akkor, amikor megkerestem, de haveri viszonyban maradtunk. Viszont cirka egy honappal ezelott megkeresett es ujra osszejottunk. Minden happy!

2019. okt. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!