Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolatot hogy lehet elengedni?
pia
barátok
tanulás/munka
új kapcsolat keresése
Mérlegelni kell. Ha több a rossz a kapcsolatban mint a jó, és látható,hogy hosszabb távon nem tartanak ki az érzelmek, nem érdemes továbbvinni.
A döntés nehéz, és a döntést követően egy rövidebb időszak. De az is lehet,hogy a döntés után azonnal megkönnyebbülsz ha tudod,hogy jól döntöttetek.
Jól jön ilyenkor ha beszervezed a napjaidat teljesen, magad köré gyűjtöd a barátaidat,hogy ne legyen időd se arra,hogy szomorkodj, vagy meditálj a döntésen.
Tudom, nem könnyű, de pontot kell tenni és előre kell nézni.
Gondolj bele,hogy milyen lenne egy ilyen kapcsolat gyerekkel, közös otthonnal, vagyonnal. Vélhetőleg nem tartana örökké és ezt már most tudjátok mindketten.
Bizony van az az eset, amit csak az idő jótékony leereszkedő köde tud megoldani.
Az utolsó előtti kapcsolatom 7 évig tartott. Iszonyat szerettem, de nem tudtam elvenni (más kultúrából származik, nagyon bonyolult volt a helyet). Megcsalt, másfél év volt, mire fejben is kijöttem belőle (közben volt pár kalandom). Mire teljesen kikopott belőlem a siránkozás, eltelt vagy 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!