Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Figyelt kérdés
Ugye barátommal szakítottunk (ő szakított) és van már csaja (aki miatt szakítottunk) aztán miután a csaja elment tőle rámírt de nem válaszoltam neki most meg teljesen letiltott.... elméletileg nem érdeklem akkor miért írt és miért tiltott le miután nem válaszoltam? Xd2019. ápr. 26. 22:47
1/6 anonim válasza:
Sok oka lehet. Megbánhatta hogy újba kezdett, talán b tervnek tartogatott, esetleg nálad maradt valami, stb.
Lehet, hogy jól esne neked, ha az lenne, hogy hiányzol neki... de ezt nem lehet tudni ugye. Szerintem aki újba kezd, az eldöntötte hogy a régi nem olyan mély. Vár lehet hogy nőknél ez pont nem így van.
2/6 anonim válasza:
Úgy gondolta alkalmi d.gásra jó lennél, és most megsértődött hogy nem válaszoltál neki...
3/6 anonim válasza:
Normális választ is hallj: Nem tudja eldönteni, hogy kit akar. Jött egy új izgalmas, Téged meg otthagyott. Aztán rájön szép lassan, hogy Te vagy aki érdekli őt. Ne válaszolj. A legütősebb válasz a közöny lesz, hidd el, hogy az hatni fog és jelentezni fog (hiszen ezt is akarod). ;)
4/6 A kérdező kommentje:
Na igen ezis lenne a cél xd akkor azért tiltott mert nemtudja eldönteni vagy mi?😅 Mert ezt nemertem xd
2019. ápr. 26. 23:10
5/6 anonim válasza:
1. Megsértődött mint valami ovis.
2. Megszólalt a lelkiismerete és inkább nehezíti az elérhetésed.
6/6 anonim válasza:
Ugye
Mióta lett ez ilyen közkedvelt szó? És miért nem tudjátok használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!