Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretne az exem még mindig velem lenni?
4 hónapja szakított velem az ex barátom, öt évig voltunk együtt,kifogásokkal jött hogy legyen vége.
Azt mondta keressek mást kB 3 hónapig téptem magam miatta és bőgtem, végül találtam valakit. Amúgy haverok maradtunk néha beszélünk. Aztán meglátott egy képen barátommal és elkezdett furán viselkedni exem. Olyan mintha vissza akarna kapni, előtte nem is nagyon érdekeltem, most meg már megbánta hogy vége lett. Miért van ez? Mi jár a fejébe?
Mit tegyek?
Azt kérdeztem miért változott meg az exem hozzá állása velem kapcsolatba mert meglátott az új barátommal.
Féltékenység?
Vagy irígység?
Próbálok választ kapni rá
Egyik sem gondolat olvasó.
Lehet azért, mert szembesült azzal, hogy végleg vége veled, s belátta, hogy hiba volt amit tett.
Illetve lehet a becsvágy úrrá lett rajta, és csak az a baja, hogy nem ő birtokol már.
Egyikőnk sem fogja tudni megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!