Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már sohasem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Most szakítottam a párommal, vele is neten ismerkedtünk meg. 30 éves elmultam, gyerekem van, de vágyok egy társra. Sehol nem tudok ismerkedni, dolgozok, aztán oviba megyek és onnan haza, vagy maximum a játszótérre megyünk.
A mostani párom emberileg nagyon okés volt, de mégsem volt jövöje az egésznek. Hiányzik is. Néha azt gondolom egyszeruen nekem nem való senki, mégis úgy vágyom egy jó szóra, ölelésre.
2019. ápr. 22. 17:48
1/5 anonim válasza:
Mi volt a baj azzal, akivel szakítottál?
2/5 A kérdező kommentje:
Messze lakik és az utóbbi időben eléggé elhanyagolt, alig beszéltünk már..
2019. ápr. 22. 18:00
3/5 anonim válasza:
Most szakítottál, de már másik fsz kell. Ezigen.
nő
4/5 anonim válasza:
ha azt mondod hogy a neten ismerkedtetek meg akkor jöhet még sok ember ne aggódj
5/5 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem akarok másik pasit, a régihez húz a szívem még mindig. De előre is kell néznem. Ha rajta túljutok, azért szeretnék ismerkedni. Csak nem tudom a neten kívül mi más marad? Nem akarok még 1x egy ilyen távkapcsolatban ragadni.
2019. ápr. 22. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!