Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg szakítook, hogy sohasem likeoltam?
Figyelt kérdés
A barátnőm azért szakított velm, mert én soha nem likeoltam instagramon se facebookon, de más lányokat meg igen. Ez most tényleg ennyire baj?2017. jún. 12. 20:23
1/14 anonim válasza:
Ez a Felnőtt párkapcsolatok kategória.
A tinikategóriába tartoznak az ilyen nulla IQ-s kérdések!
2/14 A kérdező kommentje:
25 évesek vagyunk
2017. jún. 12. 20:27
3/14 anonim válasza:
akkor meg pláne ássátok el magatokat ekkora értelmi szinttel :D
nem a fb-on kéne élni
4/14 anonim válasza:
Ez így valóban elég gyerekes indoklás, viszont azon elgondolkodhatsz, hogy ha nem is like-olgattad, de más formában adtál-e neki elég pozitív visszajelzést.
5/14 anonim válasza:
Minden lehet szakítóok, meg annak az ellenkezője is. Mindenesetre szerintem inkább örülj.
7/14 anonim válasza:
Elég hülye szakító ok, de miért nem tudtál a csajodon is kattintani egyet ? :D.
30/f
9/14 anonim válasza:
És más lányokat miért lájkoltál, a csajodat meg miért nem?
Nem a social media felületeken élem az életem, de azért ez érdekes.
Nem annyira értelmes szakítóok, de a magyarázatban sem remélek mást.
10/14 anonim válasza:
Remélem ez csak valami vicc... Tiniknél is röhejes, hogy a közösségi oldalak milyen nagyon befolyásolják a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!