Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
megcsalás tuti ok! meg ha nem sikerül rendbe rakni a kapcsolatot és nem vagyok boldog a párommal
21F
A megcsalás! Természetesen úgy igazságos, ha bármelyikünk részéről történik.
Ha én más után kezdenék érdeklődni, akkor is szakítanék!
Ha belátnám, hogy már nem tudjuk egymást boldoggá tenni. Hogy ez mi mindenféleképpen történhet, azt most nem sorolnám végig, de pl bizalomvesztés, elhidegülés miatt.
24F
Megcsalás :(amíg párkapcsolataim voltak már a csók is annak számított. Házasságban is annak számít, de 1 csókért még nem válnék el, szexért, orális szexért stb már igen) /Flört nem számít megcsalásnak nálam. Tapizás határeset: megbeszélést igényel: közvetlen közelről:)/
Fizikai, lelki bántalmazás, megalázás stb...nekem 1 pofon szakító, és válóok is lenne. Szakítanom pl már kellett is emiatt régebben.
Beteges féltékenység, irányításmánia
Olyan függőség, amiből a partner nem akar kigyógyulni (tehát az esélyt megkapja, de ha nem él vele repül)
Szándékos munkakerülés (mondván én majd eltartom)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!