Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megéri" összejárogatni az ex-szel?
Figyelt kérdés
LELKILEG
Szakítottam az első barátommal.
Hiányzik a szex, és nem tudom elképzelni mással.
Lelkileg viszont nem tenne jót. Egyrészt, lehet, hogy elutasítana, és az rombolná az önbizalmam. Másrészt, lehet, hogy újra összejönnénk, ami nem lenne jó hosszú távon.
Mit csináljak?
Nem akarok mással lefeküdni, még gyászolom a kapcsolatunkat, és nagyon jó volt vele.
2019. ápr. 16. 01:53
11/13 anonim válasza:
Nincs is viszonyítási alapod. Lehet, miután velem lennél, rá már nem is jóként tekintenél:)
12/13 anonim válasza:
És mindez a Felnőtt párkapcsolatok kategóriában...?
13/13 anonim válasza:
Tudatosan nejöjj össze vele. És mondd meg neki előre is. Tehát hogy nem hitegetni szeretnéd, őszintén szólva viszont hiányzik a szex, és mással ezt nem tudod elképzelni. Szerintem mondd meg neki nyíltan, hogy szexkapcsolatot szeretnél. És akkor ne legyen ez így kimondva, hogy jártok. Ennyi. Egy próbát énszerintem megérhet. Meg amúgy ha valaha szeretett, nem fog ezért a felvetésért megvetni téged. Énszerintem. De ha meg eleve utál és semmi esélyed, akkor meg szívás van. Bár nemtom, lehet az is , hogy inkább erősnek kéne lenned, és nem gondolni ilyesmire, mint a szex, hogyha hiányzik, és nincs melletted az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!