Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még esély és megéri várni?
Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel egy másfél hónapig voltam. Csak ötször találkoztunk, de azok nagyon jók voltak és a neten is jókat beszélgettünk. Sajnos mondta, hogy ez neki így nem olyan jó. Nagyon jól érezte magát velem, de nem úgy alakult ki benne a dolog. Beszéltünk erről, hogy most sok dolog volt az életében, ami miatt, nem vágyik komolyra, és mivel megkért én sem adtam bele úgy magam, ahogy akartam, nehogy ellökjem magamtól. Én úgy gondolom, ha jobb időszakban lett volna ez az egész, jobban kialakulhatott volna és én is jobban beleadhattam volna magam és akkor ő is annyira szerette volna mint én. Mert én totál belezúgtam. Gondoltam, hogy megkeresem egy kicsit később, mert normálisan váltunk el és ő is nagyon sajnálta. Köszönöm a válaszokat. 24/F2019. febr. 12. 17:06
1/1 anonim válasza:
Te komolyan vetted, ő nem annyira. El kéne engedni, mert hiú ábrándokat kergetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!