Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes e munkahelyet váltani, , szakítás, miatt?
Szeretem a munkámat,és nem is keresek rosszul.sajnos évekkel ezelőtt munkahelyi romancba bonyolodtam.sajnos,le kell írnom,de szerető lettem.a munkatarsamnak barátnője van kb.10 eve,és azt állítja hogy szereti.de közben állítólag engem is szeret,és nincs gond a kapcsolatukkal,ezért sosem hagyná el ot,valamint a közös gyerekük miatt sem.most pedig már tervben van a 2.ezert úgy döntöttunk,hogy lezárjuk.diohejban ennyi a történet.en mindennél jobban szeretem őt,és úgy érzem nem tudok vele így már egy munkahelyen dolgozni.de közben a munkámat is szeretem.nem vagyunk közvetlen kollégák,de így is mindig összefutunk.
Voltatok hasonló helyzetben?megéri otthagyni egy jó munkahelyet?midnen vélemény érdekel.nagyon el vagyok keseredve.(a szerető megvetese szovegtol légyszi kimeljetek)
Ha valóban annyira jó a munkahelyed, akkor nem hagynám ott.
Annyit nem ér meg a pasi, majd elfelejted és lesz más. (csak ne munkahelyről :)
Nem.
Lezártátok, csináljátok a dolgotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!