Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van ez szakítás után?
Ha jól értem, akkor közömbős feléd, de a lelkiismeretét bántja, hogy így bánt veled. A fogadkozás a legrosszabb. Szerintem nem szeret téged, de fordítva te láthatóan szereted őt.
És nővel is van ilyen igen, nők is tudnak ilyen kegyetlen szinten közönyösek lenni, de ott is ugyanaz az ok: nem érez semmit.
Ha egy férfi igazán szeret, akkor az nagyon egyértelmű. Ha hajtja is a dolgokat, de olyankor tud várni is a nőre. És ugyanúgy nehezen lép tovább, mint a nő. Tud gondoskodó is lenni, és türelmes azzal, aki fontos.
Az én esetemben a nő ígérgetett mindent hogy megváltozik stb stb. amikor 1 év alatt képtelen volt 2 kérésemnek eleget tenni:)
Amúgy meg mit vársz? Te szakítottál vele...
Nekem az exbarátnőm lépett 1 héten belül túl rajtam.
Ugye tudod, hogy ez nem függ attól, hogy férfi vagy nő az illető. Nem tudom megválaszolni neked, mert én sem vagyok könnyen túllépő típus, ahogy te sem tudod megmondani, hogy egy másik nő miért tud sírás helyett rögtön egy új pasi mellett vigasztalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!