Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után miért kerül az ex föltűnően?
Figyelt kérdés
Régebben mentünk szét,nem voltunk sokáig együtt,de elég sok érzelem volt benne(pozitívak is és negatívak is). Vitával váltunk el,utána én kerestem meg,hogy zárjuk le rendesen. Nem nagyon sikerült,sok mindent a fejemhez vágott,hibáztatott,stb. De ő zárta le előtte a kapcsolatot és nézett elég feltűnően át rajtam. Most is,ha találkozunk,akkor is csak a legszűkségesebb helyzetekben vesz észre. Mint aki a mai napig meg lenne sértve. Viszont heti rendszerességgel látjuk egymást,én probálok normálisan elmenni mellette,de néha még mindig bántó ez a viselkedés. Vagy ez normális egy szakítás után,hogy így viszonyulnak a másikhoz?2019. ápr. 14. 16:43
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Még kamaszként volt barátnője. Utána csak idősebb lányokkal volt,akik őt keresték,ha ráértek.
Volt egy nehéz élethelyzete,ami miatt tényleg kilehetett lelkileg,bár az nem jogosít fel senkit sem szerintem,hogy mások érzéseivel játszadozzon.
Jajjj,kétely,hát olyanja bőven volt.:D
De pár hónapja hallottam,hogy az egyik haverját is kiidegelte már.
Igazából tényleg csak azért tettem fel ezt a kérdést,mert nem tudom hova tenni ezt és hetente szembesülök ezzel és mivel nincs nagy tapasztalatom,ezért nem tudom,hogy normális e ez,lehet e ez ellen tenni. Mert oké,hogy nem foglalkozom vele,de még is csak bántó egy picit.
2019. ápr. 14. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!