Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy ne féljek a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne féljek a jövőben attól hogy megint így járok?

Figyelt kérdés
Hosszú több éves kapcsolat után a barátom összeszűrte a levet egy kollégájával. Szakítottunk, ők azóta is együtt vannak. Kell még idő hogy feldolgozzam, de annyira félek hogy a következő kapcsolatomra ez rányomja a bélyegét. Nem akarom az ő hibája miatt bunteti a következőt. Életemben nem voltam féltékeny és nyomozgatós, de miután kiderült, navyon az lettem, csak már hibába. A sok együtt töltött munka meg céges buli... Nem akarok ettől felni a jövőben. Másnak milyen a tapasztalata? Nem volt nehéz meg szabadulni a sérelemtől?
2019. ápr. 12. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindenkit érik csalódások és sérelmek, kevesek olyan szerencsések akiknek csak jó jut az életben.

Egy idő után továbblépünk, és adunk esélyt ugyanúgy másoknak. nincs 2 egyforma ember.

2019. ápr. 12. 17:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez is igaz 🙂 elso kapcsolatom volt, kicsit túlidealizáltam, lehet. Azt hittem utolsó is lesz, és megsporolok egy nagy csalódást.
2019. ápr. 12. 17:56
 3/8 Izabella220 ***** válasza:
100%
Hidd el 1 nap még hálás leszel annak,hohy véget ért.Az élet már csak ilyen,gyakran kapunk pofonokat,meg akkor is ha épp nem mi érdemelnénk.Nem benned van a hiba,abban aki a csaló volt a kapcsolatban,nála van probléma erzelmileg,azért mert ő hibázott nem általánositott tény hogy megteszi veled más is.
2019. ápr. 12. 18:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🙂
2019. ápr. 12. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Na persze :)

Azért nehogy már mindenkinek ennyire könnyen menjen :)

...első szerelem, vele közös ház, szép virágokkal zöld fűvel, kis tavacskával, szilvafával , ősszel pálinka főzés, majd csilivili fehér ruha, gyűrű....önöket házastársakká nyílvánítom szövegek, kis ugrabugráló édes kis gyerkőcök...meg délutánonként mosolyogva egy Omnia kávé szűrcsölése....és boldogan éltek míg meg nem haltak...

na persze :)

2019. ápr. 12. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem most nem a pasizásra kellene gondolni feltétlenül. Még gyógyulgass kicsit, fejleszd magad, tanulj, dolgozz. Nyugi, ha jön a "szerelem" akkor nem fogsz félni már ettől.
2019. ápr. 12. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs férfi, nincs csalódás.

Macska van eladó.

2019. ápr. 12. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sajnos így jártam. 12 év után véget ért az első kapcsolatom. Aztán 2 évig egyedül voltam, majd jött a következő, és buta primitív módon öt büntettem az előző miatt. A legszebb az egészben, h az első nem volt tisztességes velem szemben, de ott is hibáztam bőven. Tehát magamba kellett volna néznem inkább. Nem tudom megbocsátani magamnak, amiért így bántam azzal a lánnyal, aki nem érdemelte meg. Most ott tartok, h neki már van más, és én meg egyedül töltöm a napjaimat, mert a baráti körömnek már mind van családja. És meg csak nem is szólhatok egy rossz szót sem, mert mindent magamnak köszönhetek. Úgy hogy véletlenül se buntesd a következőt, ha nem akarsz úgy járni, mint en. Nem tehet ő semmiről...
2019. ápr. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!