Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak úgy, hogy a legjobban fájjon a barátnőmnek?
4 éve vagyunk együtt, 4 éven át tűrtem a félrelépéseit, hogy a hátam mögött fiúzik. Az a durva hogy ez a buta még szeret is nagyon, mert mindig sírva vissza könyörgi magát. Már az ezredik esélyt kapja, és a kétezredik ígérgetés hangzott már el az ő részéről, hogy most minden más lesz. Fiúkkal randizik, és nem is sorolom, hogy mikkel bukott le még... Most éppen azt hazudja, hogy nem ír egy bizonyos fiúval akivel megcsalt de nem vallja be hogy mi történt köztük, csak tudom mert a közös fotóik alapján egyértelmű. De én nem vagyok naiv, és tudom hogy beszélgetnek. Szóval szeretném ezúttal kidobni őt végleg, és nem engedném már vissza. De azt akarom, hogy fájjon neki, és szenvedjen.
Tudnátok tippeket adni hogy hogyan szakítsak így?
Én arra gondoltam, hogy egyik reggel mikor tőle megyek munkába, nem ébresztem fel, letiltom mindenhonnan, és örökre eltünök. A határ a csillagos ég, érdekelnének jó tippek!
27/F
(Nagyon gonosz dolgokat tett velem ez a lány, megérdemli!)
Szerintem aki ennyiszer visszafogadott egy hűtlen hazugott kizártnak tartom hogy most örökre tennéd mert szerintem te feltétel nélkül szereted és már elfogadtad hogy ő ilyen.
De ha mégis jölj össze a badoo társkeresőről ( mert ott találsz leghamarabb egy friss húst) és rakd ki közös képeket vele a Facebookra és ne tiltsd le hagyd lássa boldogabb vagy vele mint vele valaha és még a képek mellé tehetnél ki ilyen szövegeket hogy ő jobban értékel stb de állítsd be hogy kommentelni az üzenőfaladon ne lehessen.
És ezen kívül mindenhol tiltsd le őt és próbáld elfelejteni örökre reméljük az új csaj segít benne de szerintem nem fog mert most csak haragos vagy de szereted még és amint kiadtad a dühödett ujra ugyan úgy fogsz gondolni rá és szeretni is őt.
Bár már régi a kérdés, de hátha van még más hasonló helyzetben.
A "legjobb" amit tehet az ember ilyen esetben, ha szakit és semmibe nézi a másikat. Ha sehol semmilyen formában nem reagál a megkeresésére.
Közben éli boldogan mással az életét.
Akkor talàn rájön majd a másik személy is, mi mindent veszitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!