Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek ha egyik napról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egyik napról a másikra ki szeretet belőlem a feleségem?

Figyelt kérdés

Ameddig együtt éltünk hát szép és jó volt minden perc !Legalább is úgy gondolom.De persze voltak hibáink is!Aztán hirtelen ki szeretet belőlem és már nem kelek az életébe!Mintha minden emléket elfelejtett volna.

Az egészben a legnagyobb hogy 7 hónapos terhesen tette ezt meg, engem tönkre tett teljesen a padlón vagyok!Minden percben rá gondolok!Teljesen rá vagyok kattanva minden téren.Viszont ő jól érzi magát.Boldog!És el van nélkülem. 7 hónapos terhesen még csak rám se néz az utcán! Ez normális dolog ? Vagy csak én vagyok ennyire elkenődve és valami nekem hibázik ott bent ?

2019. ápr. 6. 22:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na ugyanebbe a szituba vagyok, csak nőként.

És nem terhesen.

Engem is tönkretett, kicsinalt ellenem hangolt mar mindenkit.

Szintén kis falu, de a szüleimet is meg a régi baratimat is.

Lehet hogy mar nem szereted csak a sertettség meg az irigyseg beszél belőled mert ő boldog.

Nélküled, és meg az arcodba is vágja, hogy kihasznált.

Ennyiből nem lehet megmondani de lehet hogy nárci. Már több bört nem tudott rólad lehúzni és elment.

Sajnálom a babát, de el kell engedned és örülj hogy most derült ki.

Nem 20 év mulva.

Ha kell segítseg írj rám hogy tudtam kilábalni.

Nem lehetetlen.

2019. ápr. 7. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!