Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legócskább mondat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legócskább mondat, szöveg amivel szakított veled valaki?

Figyelt kérdés
szakítás,kamuduma,menjélinnenel

2019. ápr. 1. 16:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
“Jobbat érdemelsz nálam”
2019. aug. 30. 07:10
 22/26 anonim ***** válasza:

“Nem hiszel Istenben”

(Miután az előtte levő 9 hónapban nem úgy tűnt, hogy visszafogott, szűzies, ártatlan kislány lenne. Legalábbis azok alapján amit együtt csináltunk)

2019. aug. 30. 07:16
 23/26 anonim ***** válasza:
22: Szerintem ez jogos, nem hülyeség.
2019. aug. 30. 13:08
 24/26 anonim ***** válasza:

23:

Egyrészt ezt az első percben tudta rólam, és ennek ellenére összejött velem, ahol aztán háromnegyed évig finoman szólva is sok mindent kipróbáltunk, amit sűrűn kellett gondolom meggyónnia (és magunk között szólva nem én vittem bűnben őt, hanem igencsak tudta, hogy mit akar), majd jött a szakító duma...

Ha ez a 3. randin hangzik el a szájából, akkor nem lett volna hülyeség.

2019. aug. 30. 14:24
 25/26 anonim ***** válasza:

Amúgy a "Túl jó vagy..." , "Jobbat érdemelsz..." mondatokat kimondó embereket nem gondolom rossznak, viszont végtelenül butának igen.

Hogy lehet, hogy 2019-ben valaki még képes ezeket a mondatokat elővenni?

2019. aug. 30. 22:31
 26/26 anonim ***** válasza:

Ezt kb 3 éve hallottam.

Lehet, hogy ‘16-ban még trendy volt 😀

2019. aug. 30. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!