Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legócskább mondat, szöveg amivel szakított veled valaki?
Beszeltunk rola, tudta, hogy 5-10 eves idointervallumban gyereket szeretnek.
O is ezt mondta, hogy legkesobb 10 ev mulva.
Egy nap nekiallt hisztizni, hogy _most_ o nem szeretne, majd egyszer.
Mondtam, hogy hat, most en sem, de 36-37 evesen legkesobb szeretnek. (tehat 8-9ev, nem kotottem az ebet a karohoz.)
Es o benyogte, hogy MOST nem akar, de kivanja, hohy talaljak valakit, aki gyorsan felcsinal es bo gyermekaldast kivan :D
En meg csak neztem, hogy wtf.
Utolag rajottem, ha o nem teszi meg, 1-2 het es en szakitok vele, hihetetlenul lelekrombolo kapcsolat volt, szoval, osszessegeben jol jartam a szakitassal.
Miután megcsalt, és lebuktattam, akkor kezdett el nekem szakítós dumákat hablatyolni.
A legjobb az volt: "Egy helyben toporgunk, nem halad előre a közös életünk".
Szakítás előtt két hónappal kezdtünk el közös lakást keresni, két héttel előtte az első közös autót is, és egy héttel előtte terveztük a nyaralásunkat.
Kb. 3 hónapnyira voltam attól, hogy megkérjem a kezét. Szerencsére nem tettem meg hamarabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!