Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a legócskább mondat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legócskább mondat, szöveg amivel szakított veled valaki?

Figyelt kérdés
szakítás,kamuduma,menjélinnenel

2019. ápr. 1. 16:32
1 2 3
 11/26 LazyJones ***** válasza:
79%
Nem vagy eléggé ezoterikus. Asszem, toplistás.
2019. ápr. 1. 17:32
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
Egész más ember vagy mint aminek a kinézeted alapján gondoltalak...... mindezt 2 hónap után egy 38 éves nő szájából. :)
2019. ápr. 1. 17:44
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

Beszeltunk rola, tudta, hogy 5-10 eves idointervallumban gyereket szeretnek.

O is ezt mondta, hogy legkesobb 10 ev mulva.

Egy nap nekiallt hisztizni, hogy _most_ o nem szeretne, majd egyszer.

Mondtam, hogy hat, most en sem, de 36-37 evesen legkesobb szeretnek. (tehat 8-9ev, nem kotottem az ebet a karohoz.)

Es o benyogte, hogy MOST nem akar, de kivanja, hohy talaljak valakit, aki gyorsan felcsinal es bo gyermekaldast kivan :D

En meg csak neztem, hogy wtf.

Utolag rajottem, ha o nem teszi meg, 1-2 het es en szakitok vele, hihetetlenul lelekrombolo kapcsolat volt, szoval, osszessegeben jol jartam a szakitassal.

2019. ápr. 1. 18:23
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
"Mindig is tudtam, hogy nem illünk össze, de megszerettelek" Maga a szöveg jó lett volna,ha ezt nem két nappal azután közli, hogy elvette a szüzességem.
2019. ápr. 1. 21:39
 15/26 anonim ***** válasza:
87%

Miután megcsalt, és lebuktattam, akkor kezdett el nekem szakítós dumákat hablatyolni.

A legjobb az volt: "Egy helyben toporgunk, nem halad előre a közös életünk".

Szakítás előtt két hónappal kezdtünk el közös lakást keresni, két héttel előtte az első közös autót is, és egy héttel előtte terveztük a nyaralásunkat.

Kb. 3 hónapnyira voltam attól, hogy megkérjem a kezét. Szerencsére nem tettem meg hamarabb. :)

2019. ápr. 1. 21:42
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Mért lenne kamu duma? Kamu dumának számít, ha te nem szakítanál ezért, de a másik megtette mert számára elég indok volt a szakításhoz?
2019. ápr. 1. 22:55
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Félek, hogy túlságosan beléd szeretek...
2019. ápr. 2. 04:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem evvel szakított, csak hangzottak el a szájából mondatok akkor.... "Tudatosan szerettelek, de tudat alatt nem." XD
2019. aug. 30. 01:00
 19/26 anonim ***** válasza:
15: Nekem is úgy volt (többször), hogy miután számonkértem, csak akkor lettem hirtelen rossz a szemében és sorolta negatívumként pontosan azokat a tulajdonságaimat, amiket addig dicsért.
2019. aug. 30. 01:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Túl jó vagy hozzám.
2019. aug. 30. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!