Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mit is jelent pontosan elengedni valakit?
Figyelt kérdés
2019. márc. 22. 19:23
11/13 anonim válasza:
Oké, az utolsónak igaza van: a tökéletes elengedés az, amikor lazán kapcsolatban tudsz már vele lenni, beszélgetni is akár, mert már tényleg nem jelent semmit. Én tényleg eljutottam oda 4 hónap zombi állapot után, hogy kiverte a fejemből valaki más 2 hétre. Csakhogy a 2 hét utolsó napján ez az illető rámírt Fb-on, hogy haragszom-e még és furcsa, mert akkor tényleg azt éreztem, hogy már nem szeretem. De azóta eltelt majdnem fél év és még mindig nem tudnék vele beszélgetni. Szóval igen, majd ha mindez már nem okoz gondot és ha szembejön velem az utcán, lazán a szemébe tudok mosolyogni, mint amikor megismertem, akkor mondhatom el, hogy túl vagyok rajta egészen.
12/13 anonim válasza:
Az utcán még sokszor látom őt másokban,de már egy-két hónapja nem könnyezem ha eszembe jut.Este is nyugodtan fekszem le, nem ő az utolsó amikor elalszom és az első gondolatom sem amikor felkelek. Lassan egy 1 után most kezdi átvenni a helyét az üresség, közömbösség érzete,eddig erővel kellett visszafognom magam hogy akárcsak egy képet is nézzek róla, emlékképek és érzések jutottak eszembe szüntelen róla, ami hála az égnek az utóbbi időben lecsillapodott. Tényleg kezdek megnyugodni,nem vagyok már olyan szarul és kétségbeesve, s a hiányát kezdem megszokni, hogy ő már nem az életem része és nem is lesz. Belegondolva hónapokkal ezelőtt szörnyen éreztem magam, ezt nem gondoltam volna, hogy ilyenkorra ilyen jól túl leszek rajta.Hogy viselt meg ennyire az elején,nem tudom. Remélem hamarosan másra is fogok tudni nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!