Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez csak illúzió a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez csak illúzió a fejembe?

Figyelt kérdés
3 hónapig jártam egy sráccal. Az elejében sokszor nem is volt kedvem vele találkozni, még a szakítás is megfordult a fejemben. Hozzáteszem hogy nagyon kedves és rendes voltam vele, ettől függetlenül . Erre ő egyik napról a másik napra dobott azzal az indokkal, hogy nem szeret úgy ahogy kellene és most meg megveszek a hiányától? Miért van ez,ha elvileg nem is volt hozzá kedvem sokszor. Megőrülök , annyira hiányzik.
2019. márc. 5. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Rosszul esik az egódnak, hogy téged dobott.
2019. márc. 5. 17:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Már egy hónapja szakított velem. Nem hiszem hogy az egómat sértette meg.
2019. márc. 5. 17:27
 3/5 anonim válasza:

Hogy lehetne illúzió? Ez a "fáj az egódnak" magyarázat is egy téves közhely. Ha valaki nem fontos neked, és nem szereted akkor nem zavar az elvesztése.

Magyarázat, hogy esendő emberek vagyunk és sokszor csak akkor jövünk rá milyen fontos nekünk valaki, mikor már túl késő. Ez nem jelenti, hogy nem igazi az érzés. Sajnálom hogy ez törtênt, remêlem túl leszel rajta.

2019. márc. 5. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem más az ha tudod ott van és ha kell bármikor a tied lehet ha nem kell bármikor hanyagolhatod és megint más az hogy tisztába vagy azzal hogy soha többé nem lehet a tied ez tudatosult benned és fáj. Nem az fáj hogy nemláthatod hanem az hogy tudod nem lehet a tied. Másik variáció én mindig nagyon kedves vagyok az aktuális párommal de nagyon somszor dobnak engem 2-3 hónap után és általába 1-2 hónapon belül mindig könyörögtek nekem hogy fogadjam vissza őket. Talán lehet hogy úgy érzed nem találsz jobbat nála úgy mint az exeim mármint ha ők ezért könyörögtek.
2019. márc. 5. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. márc. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!