Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez csak egy illuzió?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kotkodás kérdése:

Ez csak egy illuzió?

Figyelt kérdés
Hallottam jó néhányszor,hogy megcsalás után lehet még emberhez méltó életet élni,volt aki még azt is irta hogy jobb is lett a kapcsolatuk :-) ez valami vicc vagy létezik ilyen?
2018. ápr. 20. 08:19
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom, a közös lakás vagy a gyerekek miatt nem szakítottak, és bemesélték maguknak, hogy egyszerre milyen jó és őszinte lett a kapcsolatuk.
2018. ápr. 20. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen helyzetben általában próbálják saját maguknak bemagyarázni, hogy jobb lett a helyzet. Pár kivételtől eltekintve ezt láttam.

Saját sztori: Egy csajjal összemelegedtem, szex nem volt, de egyéb dolgok igen. Kiderült, hogy pasija van. Közöltem, hogy ez így nem pálya és gáz, amit csinált. Nem beszéltünk, aztán egy következő beszélgetés alkalmával megkérdeztem, hogy tud a srác szemébe nézni így? A válasz: Jobb lett ettől a kapcsolatuk.

Hát, ez is egy szint... Pár kétlem, hogy attól lesz jobb egy kapcsolat, hogy valaki a bűntudata miatt jobban teper és hazudozik.

2018. ápr. 20. 08:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Ismewrek egy párt akiknél szintén megtörtént ez,kémlelem őket hogy csak kifelé mutatják hogy minden ok vagy tényleg,nekem érthetetlen!
2018. ápr. 20. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én is ismerek ilyeneket.

megcsalás után összeházasodtak.

a csaj már az esküvő előtt pár héttel megtudta, hogy mi a pálya, és mégis.

szerintem az ilyen emberek tökfejek. betegek.

2018. ápr. 20. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
55%
Nézd,ezt mindenki másképp éli meg, mindenkinek más a " helyzete", amiben ilyen éri...mert a személyiségünk is más. Van olyan is, hogy akit megcsalnak, elkezd kepeszteni azért, aki megcsalja...nő meg az énvédő mechanizmus, az énkép, stb...
2018. ápr. 20. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a többségnek nem megy utána a maradéktalanul boldog élet. Én megpróbáltam folytatni megcsalás után, de már nem tudtam úgy tekinteni a kapcsolatra. Egyszerűen már nem volt az igazi. Szerintem aki túl tud maradéktalanul lépni ezen, annak egyszerűen a személyisége is olyan kell legyen. Meg szerintem hatalmasat kell nyelni valahol a megcsaltnak.

29/N

2018. ápr. 20. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem ment a dolog miután megcsaltak. Nem azért mert arra gondoltam hogy újra megteszi, hanem mert hatalmasat csalódtam benne, azt hittem nem képes ilyesmire, hogy nem olyan ember....

F35

2018. ápr. 20. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!