Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan utáljam meg, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utáljam meg, akit szeretek?

Figyelt kérdés
Vége lett a kapcsolatomnak a barátnőmmel, akivel egy munkahelyen dolgozunk. Folyton reménykedek, mikor futunk össze, mert ő egy másik részlegen van, és már beleőrülök. Ő látni sem akar engem, ha meglát, jóformán nem is köszön. Nem akarom a munkahelyem otthagyni, mert szeretem nagyon. De az exemet is még mindig. Hogyan tudnám megutálni, hogyha meglátom, akkor ki akarjam kerülni, és ne azért sóvárogjak, hogy mikor láthatom?

2019. márc. 5. 02:26
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Miért kellene megutálni, ha eddig ami volt azt élvezted? Kell egy új lány vagy 1-2-3 lány és ennyi. Csajozz, legyenek nőid, szexelgess. Ha annyira akarod, akkor meg hódítsd vissza.

N.

2019. márc. 5. 02:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Adj kölcsön neki sok pénzt amit ha szerencséd van nem ad vissza.
2019. márc. 5. 02:50
 3/10 anonim ***** válasza:
A szerelem ellentetje nem az utálat, hanem a közöny. Ki kell ábrándulnod, hogy már egy cseppet se érdekeljen.
2019. márc. 5. 08:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Szeretnék akkor közönyös lenni. Azt hogyan érjem el? Nem akarom már visszaszerezni, csak szeretném, ha végre többé nem érdekelne.
2019. márc. 5. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem megutálnod kell, hanem elengedni lelkiekben. Ezt viszont nem tudod elèrni egy csettintèsre, idő kell hozzá. Ismerkedj másokkal.
2019. márc. 5. 09:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Minnél jobban el akarod engedni, annál kevésbé fog sikerülni. Keress valamit, ami leköt egy kicsit, sportolj, az jó stressz levezető, és eltereli a figyelmet. Vagy koncentrálj a munkádra.
2019. márc. 5. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Már rég elengedtem volna, ha nem egy munkahelyen dolgoznánk. Bánt az is, hogy csúnyán váltunk el egymástól. Letiltott facebookon, nem is köszön, ha meglát. Most ilyen szempontból mindegy, hogy melyikünk volt a hibás, de ettől függetlenül nagyon bánt a dolog. Szeretném elengedni, de nem tudom így :(
2019. márc. 5. 10:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Velem volt hasonló helyzet megértelek, én munkahelyet váltottam.
2019. márc. 5. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem fontold meg a munkaheéyváltást. A lelki egészséged fontosabb, munkahely meg van más a földön.
2019. márc. 5. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem ezt a munkahelyet, ilyen jó állásom még sosem volt. Sőt, mondhatnám, hogy eddig csak szörnyű munkahelyeim voltak. Nem akarom egy nő miatt ezt feladni.
2019. márc. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!