Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítani akarok de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok de nem merek. Főleg a szülők miatt mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a mostani párommal én 21 éves vagyok ő 26 a szüleim nagyon kedvelik/ szeretik midig az ő pártját fogják bármilyen vita is van köztünk midig én vagyok a hibás mindenért. Szeretnék ennek a kapcsoltnak véget vetni mert én már nem szeretem kb 4 hónapja csak el viselem magam mellet hogy ne legyen baj de ez egyre jobba felemészt. Meg hát nagyon beleszerettem egy másik férfiba akivel sajnos meg is csaltam a páromat amire nem vagyok büszke hogy megcsaltam valakit de így hozta az élet. Mit csináljak? Tanácstalan vagyok

2019. jan. 27. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szakíts, ennyire egyszerű
2019. jan. 28. 08:02
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Mivel a felnőtt kapcsolatok rovatba írtál, ezért feltételezem, hogy felnőttnek érzed magad.

Sajnos ez jelenleg nem igaz.

A tini kor ugyanis nem ott ér véget, hogy betöltőt a 18-át, hanem ott, mikor a saját életed kezded élni, mikor a saját döntéseidet hozod meg, és vallalod is értük a felelősséget.

Te pedig jelenleg a szüleidnek akarsz megfelelni, nem mersz saját döntést hozni, kiállni a választásod mellett.

Mit tegyél? Nőlj fel, vagy menj a tini rovatba nyafogni, hogy anyuék nem hagyják, hogy azzal randizz akivel akarsz.

2019. jan. 28. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hidd,hogy a szüleid az “ő pártján” vannak.Csak így fejezik ki irántad a szeretetüket,mert együtt vagytok,nyilván azt hiszik te is szereted.Ha anyukádnak elmondanàd pl mi a helyzet biztos megértene.Nincs olyan szülő aki ne tàmogatná a saját gyereke akaratàt ha szerelemről van szó( illetve van de most arra ne térjünk ki,szrintem ez nem az az eset)
2019. jan. 28. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha majd felnősz, tudni fogod mit kell tenned.
2019. jan. 28. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Bocs az OFF-ért, de 32/F, te akkora erkölccsősz vagy. Sosem hibáztál egyik kapcsolatodban sem? Mindenhova bőszen írod a "bölcs" válaszaid, de mi van mögötte?

Kérdező: ne érdekeljen mások véleménye, ha nem érzed jól magad a kapcsolatodban, szakíts! Ha a szüleid emiatt "pokollá teszik az életed", legalább tudod, kikkel kell megszakítani/minimalizálni a kapcsolatod.

2019. jan. 28. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!