Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szemétkednétek az exével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétkednétek az exével ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A párom és én már másfél éve vagyunk együtt, de az ex barátnője képtelen túl lépni a barátomon, sokszor írt már rá ez idő alatt és próbált minket szétválasztani.

Az interneten találtam róla meztelen képeket (elment valami fotózásra), és gondolkoztam, hogy elküldöm pár közeli ismerősének, vagy csak neki, hogy mindent megtaláltam róla stb..

Egyébként nem hiszem,hogy képes lennék rá, mert nem vagyok egy gonosz ember, csak annyit próbált már ártani nekünk, hogy eléggé elgondolkoztam rajta. Szerintetek?

24/N

2019. jan. 25. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem. Mit érsz el vele? Kinek lesz jobb?

Le kell tiltani minden üzenetküldő alkalmazáson, meg kell változtatni a telefonszámot, minden közösségi oldalon ki kell törölni, nem hergelni tovább és belemenni a drámázásba.

Annak csak rossz vége lesz.

2019. jan. 27. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne küldözgesd el senkinek a képet, mert személyi adattal való vissza élés vétsége. Tök mindegy, hogy fent van e oldalon, vagy sem. És azért börtönbe kerülhetsz, szóval megérné?
2019. febr. 13. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!