Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Normális, hogy ebben az esetben előjönnek?
Egy négy éves kapcsolatom ért véget, 2 év együttélés után nagyon durván egyik pillanatról a másikra.
Ahol együtt éltünk kiadtam albérletbe és kerestem egy másik helyet, hogy könyebb legyen gyógyulni.
Szerintem már túlléptem rajta, de mindig amikor megyek lepapirozni valamit az ottlakókkal, vagy beszedni a havidíjat eszembe jut egy emlékkép, amint kint közösen főzünk a konyhában, vagy a kanapén filmezünk. Miért?
Felnőtt létére még mindig a szülei pici lánya volt.
Egyik hétvége a nyáron hazament egyedül a szüleihez (én tudtam a határidős munkák miatt), majd szombaton amikor hazaestem a munkából felhívott, hogy vége.
Indoka nem volt, szerintem a szülei valamit bemagyaráztak neki.
Az azt követő hetekben próbáltam visszaszerezni, vagy legalább kideríteni valamit, hogy miért történt, de csak még több kérdéssel maradtam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!