Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ VisszamennĂ©tek a szeretetĆtökhöz ebben az esetben?
Szabad-e ilyet. Lehet-e folytatni. Ha valakinek van személyes tapasztalata akår ellenérve ossza meg velem.
ElĆzmĂ©ny. Ăsszesodort az Ă©let egy fantasztikus fĂ©rfival. Hat hĂłnapig szeretĆk voltunk. EszmĂ©letlen volt vele a szex. Szerinte is szerintem is. Viszont nĂ©hĂĄny szemĂ©lyes ok miatt nem tudtam Ășgy oda adni neki ahogy azt megĂ©rdemelte volna. Ănmagamat sem Ă©s szeretetet sem tudtam Ășgy adni.
(AbbĂłl kifolyĂłlag, hogy nem sokkal a kapcsolatunk elĆtt, illetve alatta is munkahelyemen zaklattak szexuĂĄlisan. HĂĄromszor bĂĄntalmaztak összesen Ă©letemben Ă©s mĂĄr kezdtem megtagadni a nĆies energiĂĄmat is. Nem szerettem mĂĄr Ășgy csajoskodni. Ez nem mertem elmondani neki, mert szegyenltem.)
Ć megprobalta volna mĂĄssal de nem jött össze neki a dolog vele (Ezt az utĂĄn hogy elhidegultunk egymĂĄstĂłl). Megint mĂĄssal de vele sem. Persze elmondtad nekem ezt mert Ćszinte Ă©s csak szeretĆk voltunk.
KĂ©tszer elutasĂtottam miutĂĄn vissza akart jönni mert bĂĄntott a dolog. MondvĂĄn, hogy nekem rz mĂĄr nem felel meg megprobalok kapcsolatot valakivel, szeretĆi kapcsolatok Ășgysem visznek sehova. Ćt hibaztattam vĂ©gig, azĂ©rt mert kanos, mindenkit meg akar dugni, közben Ć is ugyanĂșgy keresi mint mindenki.
SzemĂŒgyre vettem az elĆzĆ kapcsolataimat Ă©s arra jöttem rĂĄ hogy bennem van a hiba. (Mily meglepĆ đ)
Rossz szeretĆ voltam. Nem voltam figyelmes, nem kommunikĂĄltunk Ășgy egymĂĄssal, mindketten kivartunk. Ć reagĂĄlt rĂĄm, Ă©n meg elvoltam a vilĂĄgomban. Mindig egy fĂ©rfitĂłl vĂĄrtam a boldogsagot, hogy majd Ć tesz engem nĆvĂ©. HĂŒlyesĂ©g magamtĂłl kell annak lenne! A rĂ©gi önmagamat akarom felĂ©leszteni.
Nem gondolom hogy szerelmes vagyok csak bånt hogy ennyire az önsajnålatba estem és megkemenyedtem. :/
Megorobalom magam tĂșltenni a mĂșlton Ă©s Ășjra felĂ©leszteni magamban a NĆt! Aki öltözködik, nevetgĂ©l Ă©s aki tele van vĂĄgyakkal.
Bocsi az ömlengésért!
Sosem mentem vissza még senkihez.. Mik a tapadztalaitok.
Tudom nem kĂ©ne. đ (kitoroltem mĂĄr a szĂĄmat, blokkolt stb azon voltam hogy elfelejtsem, Ă©s tovĂĄbblĂ©pjek, de nem megy, mert bĂĄnt hogy hibĂĄztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!