Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kell elfelejteni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elfelejteni azt, akit szeretsz?

Figyelt kérdés
Mi a legjobb gyógyír a szakításra?
2019. jan. 22. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudok szeretni, a szívem a tömény gonoszság hajtja :)

Halálom után visszatérek a pokolba, ahonnan származom.

De te, felejtsd el őt, nem lesz könnyű. Töltsd az időd tanulással és a hobbiddal, haverkodj random azonos nemű arcokkal.

2019. jan. 22. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Idővel el lehet, bár én már elég tapasztalt vagyok ebben. Nagyon sok embert el kellett felejtenem akit szerettem.
2019. jan. 22. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy.Vagy ha a következő jobb lesz,és rájössz,hogy nem is szeretted,tévedtés volt.
2019. jan. 22. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a tévút, hogy mindenki elfelejteni akarja az exet, múltat, stb. Nem kell és általában nem is lehet elfelejteni (úgy értem, hogy az agyad biológiailag nem tudja elfelejteni). Tanulni kell belőle, feldolgozni, és elengedni.
2019. jan. 22. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Végigondolni, higy ő is szeret-e engem. Vélhetőleg nem, mert akkor nem itt tartanànk. Ha meg valaki nem szeret, azzal minek foglalkozzak...
2019. jan. 23. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!