Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklató csajt hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklató csajt hogy lehet lerázni miután lefeküdtünk?

Figyelt kérdés
Egyik csaj rám van állva, még nem is olyan helyen ismerkedtünk meg, buliban menőzött jatszotta a nagylányt, közben szűz volt, azt lefekudtunk én meg leléptem, és nem hagy békén, letiltottam már mindenhonnan, de ismerősöm ismerőse, tehát megtudhatja hol lakom. Ilyen ellen lehet valamit kezdeni? Vagy csak a száját jártatja?
2019. jan. 20. 15:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
98%
Az a meglátásom, hogy egyikőtök sem jobb a másiknál. Ő felelőtlen volt, most meg túlpörgi ezt az egészet, te szintén iszod a saját hülyeséged levét. Azt meg nem értem, miért cseréltél számot vele, ha tudtad, hogy csak egy éjszaka lesz.
2019. jan. 20. 16:49
 22/30 anonim ***** válasza:
21%

Aztán meg könnyesre áztatja a kispárnáját, mert azt hitte, ott megismerkedik álmai hercegével, aki azért fekszik le vele, mert teljesen bele is zúgott.

Nagy igazság

2019. jan. 20. 16:59
 23/30 anonim ***** válasza:
55%

A kiscsaj sem lehet semmi ha a szüzességét egy buliban felszedett srácnak adta oda. Mégis mit várt? Persze,hogy az ilyen lányt kihasználnak a pasik, főleg ha teszi veszi magát.Azt hitte megbecsülik amikor első alkalommal szétteszi a lábát? Szegény kis naív,sírjon csak otthon valószínű sok ilyenben lesz még része.

Igaz,a kérdező is elég bunkó de részben tök igaza van

2019. jan. 20. 17:12
 24/30 anonim ***** válasza:
38%

Annyira imádom a sok könyvből tanult álszent szöveget az itteni szűz srácoktól, meg lányoktól :D

Minden napos eset az ilyen. Húha szüzességet odaadni. Mit számít ez ? Legtöbben nem is emlékeznek az elsőre.

Mondjuk én úgy szoktam az ilyet elkerülni kérdező, hogy 18 alatt nem kezdek, javaslom neked is ezt a szabályt, mert az alatt még nincsenek tisztában az élettel annyira... és ez lesz a vége.

2019. jan. 20. 17:28
 25/30 anonim ***** válasza:
65%

" buliban ..... szűz volt, azt lefekudtunk én meg leléptem"

Remélem nem csak a száját jártatja, összeszed egy-két ismerösét és lecsavarozzák a tökeidet és megetetik veled!

2019. jan. 20. 17:37
 26/30 anonim ***** válasza:
86%
Miért #25-ös? Van itt szó arról, hogy a lány akár csak korlátozottan cselekvőképes? Max jogügyletnél. 14 év a bellegyezési korhatár. Én nem védem a kérdezőt, de jogilag semmiféle bűncselekményt nem tett, amit viszont te mondasz az kimeríti a testi sértés tényállását. Nincs joguk.
2019. jan. 20. 17:42
 27/30 anonim ***** válasza:
44%
Mondtam, hogy jogilag bűncselekményt tett? Csak annyit, hogy egy aljas genya aki azt érdemli a lánytol.
2019. jan. 20. 18:28
 28/30 anonim ***** válasza:
39%

Igazi gerinctelen alak vagy. Megvezetted szerencsétlent, visszaéltél a helyzettel, hogy még tudatlan. Tudtad, mit hisz, tudtad, mire számít, tudtad, hogy csalódni fog, tudtad mit veszít, de te bíráskodtál és meg akartad leckéztetni, hogy legközelebb ne viselkedjen úgy, ahogy neked nem tetszik(ne játssza a nagylányt).

Megvezetted, sajnos nem bünteti a törvény egyelőre a lelki károkat nálunk, szerencséd van, hogy ebben az országban élsz.

Hogy rázd le? Sehogy. Ha kiadta magából a dühöt, le fog higgadni. Minél kevésbé tudja kiadni, annál tovább tart a dolog és okoz neki lelki károkat.

Nagyon felelőtlen vagy, hogy úgy fekszel le másokkal, hogy nem tudod, hány évesek.

Istenem, bárcsak 13 lenne a csaj és beperelne..

2019. jan. 20. 21:48
 29/30 anonim ***** válasza:
71%

Egyébként miezmár, hogy egy 19 éves kisp.cs azt hiszi megbüntethet bárkit és megússza? Hol vannak az ilyennek a szülei? Mondjuk nem lehetnek túl közel, ha ilyen suttyót neveltek..

Bárcsak írna a rokonaidnak a facebookon a csaj, hogy mit tettél vele.. büszke vagy rá mi? elmesélnéd anyádnak, milyen igazságosztó bajnok az ő fiacskája?

2019. jan. 20. 21:52
 30/30 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb lehiggad ha kidühöngte magát. Egyébként ebből megtanulhattad hogy ha számodra 1 éjjelre szól a dolog, akkor ezt előre közlöd. Sok kellemetlenségtől megkímélheted magad. 31/N
2019. jan. 22. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!