Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklató csajt hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklató csajt hogy lehet lerázni miután lefeküdtünk?

Figyelt kérdés
Egyik csaj rám van állva, még nem is olyan helyen ismerkedtünk meg, buliban menőzött jatszotta a nagylányt, közben szűz volt, azt lefekudtunk én meg leléptem, és nem hagy békén, letiltottam már mindenhonnan, de ismerősöm ismerőse, tehát megtudhatja hol lakom. Ilyen ellen lehet valamit kezdeni? Vagy csak a száját jártatja?
2019. jan. 20. 15:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%
Tehát fogalmad sincs hány éves.
2019. jan. 20. 15:33
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát mikor lért telefonon parszor felvettem, de csak sírva szidott és hogy így mekkora "bunko" vagyok, meg tönkretettem meg hogy többet érez, eloszor lenyomtam, második hívásban bőgött, aztán tiltottam már, nem vettem fel neki
2019. jan. 20. 15:35
 13/30 anonim ***** válasza:
62%
🍿🍿🍿
2019. jan. 20. 16:08
 14/30 anonim ***** válasza:
77%

Te egy igazi bunkó vagy

Nem is tiszteled azt a szegény lányt, egy gyökér tapló paraszt vagy. Ráadásul ha kiskorú és te nagykorú, akkor elég durván meg tud szoptatni, ha akar.

Esetleg kezeld emberként a többi embert.

2019. jan. 20. 16:12
 15/30 anonim ***** válasza:
44%

Jajjj, brühühű, de bunkó. De bezzeg ha egy pasi nem érti, hogy nálatok épp a "jól éreztem magam nagyon" azt jelenti, hogy soha többet nem akarjátok látni, akkor börtönbe is csukatnátok zaklatásért.

Nagyon sok ilyen dilis csaj van, aki nem tudja feldolgozni a lekoptatást, és utána az életcélja az lesz, hogy visszaszerezzen, ha meg nem tud, akkor tönkretegye az életed.

2019. jan. 20. 16:18
 16/30 anonim ***** válasza:
45%

Szegény biztos össze van törve

Nem lehet h pia hatása alatt volt?

Jogosan érezheti magát kihasználva

De nem értem basszus, megtudtad h szűz de te töltsd tovabb?

Magyarázd el neki ha sír, ha visitozik h bocsi, de egy félreértés volt és csak egy kalandnak gondoltad az egészet

Szerencsétlen miért egy ilyen fiúba botlott

2019. jan. 20. 16:25
 17/30 anonim ***** válasza:
53%

És minek kezd el alkoholt vedelni 16 évedes,vagy kb....??Szerintem nem normális a csaj, raveti magát a pasira egy buliban,mert a szex az kell,és eszêbe se jut, valôszínűleg nem fogják komolyan venni..Persze kérdező a bunkó.A kiscsaj se jobb,én nem tudom sajnálni.De biztos csak álmodozott,azt hitte így kell csinálni,de előtte elfelejtette kitörölni a csipát a szeméből.

Beszélj vele egyszer,magyarázd el neki a tényeket.

2019. jan. 20. 16:35
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

Istenem 17

Embe már 14 évesen részegen visitoznak az utcán fiúk és lanyok is

Mert mit hittel? Egy buli volt, gondolom elhivtak

És ki az aki egy bulin nem iszik

Jesszusom xd

2019. jan. 20. 16:37
 19/30 anonim ***** válasza:
56%
Jaj 18# egy 16 éves kiscsaj ne kezdjen el vedelni,ha akkora idióta,hogy még az agyát se képes megfelelően használni.
2019. jan. 20. 16:41
 20/30 anonim ***** válasza:
42%
Aztán meg könnyesre áztatja a kispárnáját,mert azt hitte ott megismerkedik álmai hercegével,aki azért fekszik le vele,mert teljesen bele is zúgott.
2019. jan. 20. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!