Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 8 éve együtt élünk, van egy közös gyermekünk 4 éves. Kijelentette, hogy ő nem bírja velem tovább, váljunk szét. Értitek?
Azért én ilyenkor szivesen megkérdezném a kérdezőt, hogy ő mit is adott bele ebbe a kapcsolatba. Lehet szidni a nőt, hogy mekkora köcsög amiért el akarja hagyni gyerekkel de nem két perc alatt jut valaki ekkora döntésre. Arra nem gondoltál esetleg, hogy azért nincs szex mert egyszerűen felemészti a napi rutin? Mennyit segítesz neki a háztartásban, a gyerek körül? Mennyire vagy odaadó, mennyire törődsz vele? Amennyiben ezeket nem csinálod minden egyes nap akkor teljesen érthető, hogy betelt neki a pohár.
És ahhoz, hogy kivel jön össze valóban semmi közöd. Ennél amit most lát a gyerek ezerszer jobb bárki más akit a párod szeret. Nem baj ha nem az igazi apjával nő fel a gyerek. De azt lássa, hogy apa segít anyának és boldogok együtt.
Igen semmi közöd hozzá. Én 7ev után hagytam ott az embert mert a számítógép volt a szerelme. Akkor volt 4 éves a lányom. Eljötem lett azóta párom de mindig mindenbe belekot ha valami nem úgy van ahogy ő azt elképzeli. Párom dolgos ember mindenben segít mégis mindig szapulja valami miatt az exem pedig semmi köze hozzá hogy mi hogy élünk vagy hova megyünk.. Neki azóta sincs senkije 4 éve de bár lenne legalább nem velem foglalkozna.
Szal neked sincs sok közöd ahhoz h kivel kezd új életet ahogy neki se lesz közé hozzá h te kivel fogsz élni.
Nincs hozzá közöd.
Nálam 1.5 éves volt a gyerek a valaskor. És nem volt hozzá közöm.most 12 lesz és továbbra sincs közöm.
"Balhés nem balhés, sittes nem sittes, drogos nem drogos szb."
Azért ez elég sok mindent elmond rólatok, ha ez benned felmerült.
De nem, semmi közöd a leendő parjahoz. Nem kell tőled engedélyt kérnie.
"Sokat nem tudtam meg, csak azt, hogy egy fiúval nagyon gyakran beszélget a munkahelyén."
Hűha, hogy képzeli az a ribizli nő, hogy egy férfivel beszélget... Szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!