Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném jóvá?
A volt párommal már több mint 2 hónapja nem vagyunk együtt,miután mi szakítottunk nekem egy nagyon kedves barátom elmondta,hogy többet érezz irántam és nekem is nagyon tetszet a fiú így hát összejöttünk. A volt párom amióta megtudta,hogy én máris túlléptem rajta azóta mindenkinek hazugságokat terjeszt rólam a családjának,a barátaimnak és az ő barátainak,valamint az ismerősöknek. Ez engem nagyon bánt,mivel mindenki hisz neki mivel nagyon ártatlannak mutatja magát. Sosem viselkedett jól velem mindenki azt mondja,hogy én csak a pénz miatt voltam vele meg a kocsi stb stb. Pedig ez nem igaz ha bulizni mentünk 3 év után soha egy beléptőt se egy kólát nem fizetett ki nekem (ugyhogy ezeknek a pletykáknak semmi alapja sincs) Nem tudom figyelmen kiűl hagyni a ezeket a dolgokat én az új barátommal az isten lábat megfogtam mert az ellentéte a réginek,figyelmes kedves aranyos és én vagyok neki az első. Hogyan tegyem túl magam ezen a sok pletykán és rosszindulatuságon? Soha nem bánt velem jól soha és mégis egy nagyon kicsit hiányzik ez,hogy lehetséges ? Pedig már tényleg nem vagyok szerelmes belé de mégis bánt
Hogyan lehetséges ez ? És miért nem tudom végleg elfelejteni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!