Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Minden este ilyen nehéz lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden este ilyen nehéz lesz?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottunk, de egy fedél alatt élünk... nagyon nehéz. Egyre nehezebb. A nappal, amikor nincs itthon sokkal könnyebb. Este megjön és ...szörnyű. úgy érzem nem bírom. Annyira hiányzik, hiába van a másik szobában. Nem ölelhetem meg meg semmi... és én ezt nem bírom. Ez ilyen lesz, amíg nem talál lakást?
2019. jan. 3. 00:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

igen, ilyen lesz sajnos. nem tud addig valamelyik baratjanal lakni esetleg?

beszelgetni azért még szoktatok?

keres egyaltalan lakast?

2019. jan. 3. 01:05
 2/27 A kérdező kommentje:
Elvileg keres. Nem nagyon beszélünk, csak ilyen formalitás szerint. Én meg úgy érzem belepusztulok. :(
2019. jan. 3. 01:09
 3/27 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2019. jan. 3. 01:10
 4/27 A kérdező kommentje:
Mert eleg lett abból, hogy nagyon keveset van itthon. Alig láttam.
2019. jan. 3. 01:12
 5/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor most még kevesebbet fogod...
2019. jan. 3. 01:19
 6/27 A kérdező kommentje:
De jó, hogy megértesz...köszi
2019. jan. 3. 01:24
 7/27 anonim ***** válasza:
Ha az segít, én szívesen beszélgetek veled. Hátha elterelődik a figyelmed.
2019. jan. 3. 01:26
 8/27 A kérdező kommentje:
Egész nap azon voltam... már annyit sírtam, hogy az orrom is vérzett így este... mióta hazajött. Most meg egy fallal arrébb alszik...nélkülem. :(
2019. jan. 3. 01:29
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem te nem is szakítani akartál, csak így szeretted volna elérni, hogy megijedjen, hogy elveszít, mutassa ki neked, hogy mennyire fontos vagy neki, és többet legyen veled. Nem?
2019. jan. 3. 01:39
 10/27 A kérdező kommentje:
De, azt akartam. Úgy gondoltam, hogy megszűnik a vita, megszűnik minden és milyen jó lesz nekem... de ez csak egyre rosszabb, amit neki el se mondhatok, hanem úgy kell tenneü, mintha jól érezném magam.
2019. jan. 3. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!