Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok hozzá ha az exetek akivel szakítottatok egy pár év múlva találkoznátok és beszelgetnétek, látszana, hogy teljesen megváltozott illetve úgy kigyúrta magát, hogy ihaj csuhaj?
Lehet hogy kigyúrod majd magad ,
de attól még egy tirpák maradsz.
Egyetlen egy exem van akivel hajlandó lennék találkozni egy kv erejéig. De az, hogy most ő mennyire pattintotta ki magát vagy sem...na nekem nem aztán hót' mindegy lenne.
Az ex nem véletlenül ex.
Nem hatna meg. Nyilván nem azért szakítottam vele, mert nem volt kigyúrva.
Amúgy kifejezetten taszít az "ihaj csuhaj" kigyúrás.
Most akkor azért szakítottak veled, mert nem voltál eléggé kigyúrva? Hmm?
Illetve másrészről még mit értesz az alatt, hogy teljesen megváltozott? Viselkedés, gondolkodás mód is?
Gondold végig, hogy mi okból szakítottak veled, talán kiderül, hogy nincs túl sok jelentősége annak, hogy ki vagy gyúrva, ettől még nem leszel más ember.
Az okot nem akarom megmondani, mert akkor talán be lehetne azonosítani. Eleg annyi,hogy az a stílus és az az életvitel amit ő felvett az nem fér bele az én értékrendembe. Nem akartam, hogy olyan dolgokat csináljon amit csinált és csinál a mai napig is.. Próbáltam rá hatni és neki ez lett a megoldás. Veszekedesek voltak belőle. Ő neki nem lehet megmondani mit csináljon, mert ő az "ALFA". Es ezt ki is mutatja minden irányban. NA NEM LEHETETT LEÜLNI VELE MEGBESZÉLNI A DOLGOKAT.Es.Ennyi.Ment a hazudozás részéről jobbra balra. Miért feltétlenül csak az lehet a szar akivel szakítanak?hm??
Fel**tam magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!