Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Működhet átmenetileg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet átmenetileg, hogy egy lakásban élünk, de nem vagyunk egy pár?

Figyelt kérdés

Szakítottam, mert nem jó ez így, ahogy volt. Az ok azt hiszem nem fontos. Azt mondta rá, hogy legyen így, ha ezt akarom.

Tehét vége, de hirtelen egyikőnk se tud elköltpzni (bérelt lakás), így én átmegyek a másik szobába. Nem fogok sírni, kötekedni vagy beszélgetést kezdeményezni, de mosok rá is és én végzem a házimunkát.

Működőképes lehet ez átmenetileg?

2018. dec. 30. 11:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mért kell lehülyézni a kérdezőt?!

Igen működhet átmenetileg, de minnél előbb keressetek másik lakást.

2018. dec. 30. 13:24
 22/22 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hosszútávra tervezem. Egy reggel is szörnyű volt, nem hogy egy csomó reggel. :( de néha a nehéz döntés a jó döntés.
2018. dec. 30. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!