Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Működhet átmenetileg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet átmenetileg, hogy egy lakásban élünk, de nem vagyunk egy pár?

Figyelt kérdés

Szakítottam, mert nem jó ez így, ahogy volt. Az ok azt hiszem nem fontos. Azt mondta rá, hogy legyen így, ha ezt akarom.

Tehét vége, de hirtelen egyikőnk se tud elköltpzni (bérelt lakás), így én átmegyek a másik szobába. Nem fogok sírni, kötekedni vagy beszélgetést kezdeményezni, de mosok rá is és én végzem a házimunkát.

Működőképes lehet ez átmenetileg?

2018. dec. 30. 11:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megegyeztünk, hogy nem hozunk haza senkit. Tehát nem, nem teheti meg. :) máshol meg eddig is megtehette, nem változott semmi. Nem fogtam álló nap a nadrágját.
2018. dec. 30. 12:08
 12/22 anonim válasza:
0%

Volt egy csajom, aki már válásaban volt a férjével, de együtt kellett élniük még 2+ évig, mert másképp ugrik a lakásuk (Szolgálati lakás volt, pokolian jó helyen, és 3 szobás.)és csak bő 2 év kellett, hogy bagóért meg vehessék a seregtől.

Ők nyeltek, bevállalták. Bár mind a 2 felnőtt, realista ember volt. A nő ott is mosott, főzött,..., de cserébe a pasi fizette a kiadásokat.

Te és az ex-kanod, vagytok elég érettek? Mit lépsz, ha felvisz valakit? Vagy csak megkér, hogy ne aludj otthon, mert jönne hozzá suna, mit lépnél? Vagy ha ő közölné, hogy ne vigyél oda kant?

2018. dec. 30. 12:29
 13/22 A kérdező kommentje:

Én sem hozok haza senkit, mivel ez egy kicsi társasházi lakás. Ha nagyobb lenne, nem zavarna. De egyikőnk szexpartnerét se kellene hazahozni és mutogatni a gyerekeknek. A gyerekek szeretik, még nem is tudják...

Ha nem lennék elég felnőtt akkor az autójában aludt volna.

2018. dec. 30. 12:36
 14/22 anonim válasza:

13.-nak.

Ja, ez ilyen egyszerű?

Amúgy, mi az, hogy "átmenetileg"? Hónapok, évek, míg a gyerek érettségizik...úgy 16 év?

2018. dec. 30. 12:42
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Miert is aludna? Ketten berlitek, ugyan ugy nincs semmi jogod a kis putri alberlethez, mint neki. A tulaj rakhatja ki, es nem pedig te.

2 gyerekkel alberletbe...es jatssza a tejhatalmu not.

2018. dec. 30. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Úgyis ki fogtok békülni...
2018. dec. 30. 12:55
 17/22 A kérdező kommentje:
A lakást én bérlem, ő csak ideköltözött utólag. Nem vagyok én a főnök. Tisztelem, mert nem rossz ember, csak ha egy gyerekes kislány lennék, akkor lent aludt volna. És nem, nem kellene hozzá elzavarnom, elég lenne megkérni, hogy ne aludjon itt. Elmenne. De nem érdemel rosszat, csupán nem illünk össze. Másak az igényeink. Felnőttek vagyunk és úgy gondolom,hogy 1 hónapot kibírunk. De érdekel más véleménye is.
2018. dec. 30. 12:56
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem érdemes kibékülnünk. Neki én utolsó vsgyok a sorban.
2018. dec. 30. 12:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaa akk en kerek elnezest.

Hat akkor neki van tipli, ennyi. Oldja meg valamikor, rendes toled h adsz neki idot mig keres.

Fbn sok az alberlet keresos csopi, majd 100ezres tagszammal. Ott probalkozzek.

2018. dec. 30. 12:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudhattad... biztos van olyan nő, aki azt hiszi, hogy neki mindent lehet... de az nem én vagyok. :)
2018. dec. 30. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!