Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel lehet az ex pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet az ex pasit féltékennyé tenni? Mi az ami a legjobban idegesíti az exeket?

Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Ha túl van rajtad és nem érdekled, akkor csinálhatsz bármit nem fogja érdekelni, sem felidegesíteni. Hidd el, hogy ez csak felesleges idő pazarlás. Nem hiszem, hogy ér annyit, hogy rá pazarolnád az energiád, inkább lépj tovább. Végülis ő is ezt tette, ha azt írod, hogy már mással boldog.
2018. dec. 29. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele nincs értelme csak te készülsz ki idegileg.Sokan ilyenkor képeket tesznek fel az exnek,hogy látod milyen jó nőt dobtál.Vagy buli bulihátán,közben a màsik le se szarja.Inább kiröhög mert tudja,hogy neki célzod a megjátszott jókedved.
2018. dec. 29. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha massal boldog, akkor te mit akarsz?
2018. dec. 29. 21:41
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Lyezus erelye, mekkora csira vagy :D
2018. dec. 29. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Vagyis végeredményben igazolod azokat a dolgokat, amiket mondott.

Engedd el, kezdj új életet és koncentrálj arra, hogy te legyél boldog!

2018. dec. 29. 21:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem magasról tesz rád, és jól teszi.

Jól járt, hogy már nem vagytok együtt.

2018. dec. 29. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Semmivel nem fog béby. Jó lenne ha élnéd az életed nélkülem és nem ilyen idiótaságon rágódsz. Ui: Sokkal menőbb az új nőm!
2018. dec. 29. 23:59
 18/19 anonim válasza:

Ebben hasonlítasz az exemre, de a különbség az, hogy ő szakított velem és megfogadta, hogy bosszúálló lesz a vitáink végett. Roppant gyerekes viselkedés mert egyszerű átlagos vitáink voltak mint más kapcsolatokban, de ugye ő az a fajta nő aki csak saját véleményét fogadja el.

Igazából nem ment sokra vele. Emlékszek egyszer azt írta nekem, hogy nem vagyok ember "nincs senkim" tudta, hogy a szüleim meghaltak. Na de itt jött a karma.

Jön az új év és kérdezte merre leszek mondtam haveroknál és erre rávágta, hogy ő sajnos otthon tölti. Én meg emlékeztettem hogy mit is ìrt nekem. Végül neki nincs senkie akiket a barátainak hitt azok lekoptatták.

Szóval ezt azért mondtam el, hogy semmire sem mész a féltékenykedéssel. Hagyd a francba, nem ér ő annyit.

2018. dec. 30. 00:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Ő szakított veled + mással boldog.

Vagyis a legkevésbé sem érdekli, hogy mit csinálsz. Nem foglalkozik veled.

Te is jobban járnál, ha nem foglalkoznál vele.

2018. dec. 30. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!