Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet az ex pasit féltékennyé tenni? Mi az ami a legjobban idegesíti az exeket?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 20:55
1/19 anonim válasza:
Az expasi magasról tesz rád, itt max magadat idegesítheted.
2/19 anonim válasza:
Ha o hagyott ott, akkor semmivel.
3/19 anonim válasza:
Mire lenne az jó?
Ha az a célod hogy újra magadra tereld a figyelmét akkor a legrosszabb amit tehetsz. Játszmázással semmire se mész, ezt kéne már a nőknek felfogni. Egyenes közeledéssel sokkal jobban jársz.
Ha nem ez a célod (vagy nem ismered el) akkor meg fölösleges.
4/19 A kérdező kommentje:
szerettem mindennél jobban, boldogok voltunk, jöttek a konfliktusok, végül kibeszélte a konfliktusokat a családjának, a barátainak, teljesen megalázott a családja és barátai és még az én családom előtt is.Minden rossznak elmondott engem, ha valamit szóvá tettem. Nem tudok megbocsájtani emiatt neki, ő most úgy tűnik mással boldog... csak érdekel, hogy mivel lehetne felidegesíteni... talán akkor enyhülne bennem az a fájdalom amit okozott
2018. dec. 29. 21:08
5/19 A kérdező kommentje:
a gyászfázisban megrekedtem a gyűlölet szakaszában mert nem tudok megbocsájtani neki.... és az a legdúrvább ráadásul... hogy várom hogy visszajöjjön, mert szeretem a mai napig.Ez a kettősség fut bennem.
2018. dec. 29. 21:10
6/19 anonim válasza:
Nem neki kell megbocsájtanod. Nem benne van a gyász, hanem benned! Magadnak bocsáss meg!
7/19 anonim válasza:
Hát, inkább tanulni kell azokból, amiket mondott, én is sokat hibáztam, és próbálok változtatni, mert igaz, amiket megtudtam.
Nem érdemes itt megrekedni, egy élet kevés a dühöngéshez.
8/19 anonim válasza:
Azzal idegesitheted a legjobban ha látja h boldog vagy nélküle is.
9/19 A kérdező kommentje:
Nem kell magamnak megbocsájtanom, mert szívemből szerettem és hűséggel.Ő a rossz ember, mert nem tudott engem megbecsülni és értékelni.
2018. dec. 29. 21:15
10/19 A kérdező kommentje:
A facebookon legyen nyilvános, hogy miket csinálok, amikor éppen jól érezem magam? vajon még megnézi az adatlapom? ezzel lehetne idegesíteni vagy inkább azzal ha semmit nem lát rólam?
2018. dec. 29. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!