Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megbolondult? 24/L
7 hónapja vagyunk együtt. Mostanában nagyon sokat beszólogatott nekem, kövérnek nevezett (168 cm vagyok és 53 kg) vagy hogy mindenhez hülye vagyok és hasonlók. Hozzáteszem most fogok diplomázni a jogikaron.
Most is dolgozom egy ügyvédi irodában és mindig meghallgatom, hogy én itt valószínűleg csak kávét főzök, semmi mást nem csinálok, mert nem mernének mást rámbízni.
Ő pénztárosként dolgozik hozzáteszem és néha takarítania is kell a munkahelyén. Megelégeltem a sok kávéfőzős poént és ezt mondtam neki tegnap: És te feltakarítottad a szart a boltban ma is?
Tudom csúnya, de nem bírtam tovább a degradálást.
Elköszöntünk, majd este jön az SMS(:,D) hogy legyen vége, ő nem bírja, hogy valaki így beszél vele.
visszaírtam, hogy jó, szerintem is.
Erre ő: Aludjunk rá egyet.
Ez most mi??? :D
Drága lányom... valószínűleg egy értelmes , művelt leány lehetsz... esélyes vagy arra hogy kulturált munkád legyen ahol még akár sikeres is lehetsz.
Kérdem én mi a bánatért vagy együtt egy ilyen tirpák gyászarccal?
Ez vicc... elsőnek mikor olvastam azthittem valami 15 évesekről van szó, nem 20 on akárhány évesekről...
Vagy állítsd válaszút elé vagy tedd ki de ez vicc hogy egy ilyen selejt a barátod.
Má bocs hogy kiakadtam de ez borzasztó.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!