Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen szakítani akar velem a barátom. Mit tegyek így? Én szeretem őt. Nem értem az egészet.
Nem vagyok mentálisan sérült és eddig nem viselkedett így. Alázni sem aláztam magam, nem könyörögtem, csak megkértem, beszéljük meg normálisan.
Nagymamámra rá sem kérdezett, azt mondta ő nem fog velem kapcsolatban semmit megkérdezni, vagy elmondom amit akarok vagy nem.
Nagyon régóta ismerem (7 éve) Eleinte barátság volt, majd szexkapcsolat, aztán szerelem, kapcsolat. Vele csináltam végig az érettségitől kezdve az egyetemi államvizsgámig mindent. Nem volt olyan dolog amit ne tudnánk egymásról. Nekem ez most olyan törés hogy el sem tudom mondani. Nyelvvizsgára tanulok, meg dolgozok de ez így nem fog menni, borzasztóan rosszul vagyok, nem eszek, hánynom kell. Nem értem miért lett ilyen :(
Figyelj, szívből sajnállak, ez tényleg nagyon sz@r lehet. De ne alázd magad tovább. Ennek oka van, ha így viselkedik, mégpedig valószínű az, hogy más nő került a képbe, csak nem meri elmondani. Gyáva féreg módjára téged támad a semmiért, pedig az elmúlt éveket tiszteletben tartva, lehetne annyi gerinc benne, hogy elmondja mi van. Ehelyett úgy akar tenni, mintha te csináltál volna rosszat és azért szakít.
Hidd el, te semmi rosszat nem tettél! Sőt sokat is tűrtél. Mi az hogy sokáig nem találkoztok, de fel sem szabad hozni a találka témát? Ez milyen kapcsolat?
Mondok valamit, lehet elítélni meg lepontozni miatta, nem érdekel. Én bonyolult kapcsolatban vagyok évek óta, szerelmemnek felesége van. Van hogy napi 10 órákat is dolgozik, de még így is megtudjuk oldani a találkozásokat, heti min 3-szor találkozunk, ebből egy hétvégi nap fix. Soha nem téma, hogy nincs rá idő, fel sem merül, hogy akár egy hét is kimaradjon. Olyan sincs, hogy egy nap ne beszélnénk egymással. Reggel beköszönünk egymásnak, az esti elköszönésig jönnek-mennek az üzik. Én így, ilyen kapcsolatban többet kapok, mint te, vagy sokan egy hivatalos kapcsolatban...gondolkozz el, megéri szenvedni ebben, amiben most vagy?
Jól érzed, ezek mondvacsinált okok, ezen nincs mit megbeszélni. Zárd le.
Az apám előtt nem volt szabad felhozni bizonyos témákat
Mondjuk nem is járnèk olyan emberrel
Kezet foghatunk, én is végigbőgtem a péntek-szombatot. Hasonló a helyzet, itt lebeg a szakítás, már beszéltünk is róla.. Én is kérdeztem de ő is azt mondta nincs más nő.
Van vmi a csillagok állásában vagy nem tudom...
#5: Ó istenem.. Nagyon sajnálom és nagyon átérzem a helyzeted. Nekem a tegnapi napom is kegyetlen volt. Végig sírtam. Ma jobb volt mert lefoglalt a munka, most itthon este viszont megint szörnyű. Ha belegondolok hogy az ünnepek is ilyen csodásak lesznek, tényleg elmegy az életkedvem.
#6: Hát nem mondom hogy olyan megoldható a közlekedés. Nekem nincs kocsim. Busszal átszállásos ami 2 óra oda, 2 óra haza. Max úgy rövidebb ha az átszállásnál az állomásra eljön értem kocsival de nem várhatom el ezt tőle folyton. Neki van kocsija, úgy egy óra ide. Ha nem hiszed el tudok menetrendet linkelni. Este 6 után nem is indul tőle vissza busz pl. Haza sem érnék ha munka után elindulnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!