Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakítani akar mit tegyek?
Egy kapcsolathoz 2 ember akarta kell, hiába szereted ha ő nem keresi a társaságod, max messziről rajonghatsz iránta.
Sajnos ő már kispadra ültetett Téged, itt az ideje váltani. Ne szépítsd a dolgokat, nem elvesztetted a szerelmedet hanem ő tett lapátra.
Egy magára valamit adó férfi ilyenkor szó nélkül tovább áll és soha nem néz vissza.
Nem olvastam vegig az egeszet.
De nalam az volt, hogy mikor megunta a veszekedeseket, akkor jott az, hogy idegesitette a jelenletem.
Bar nala nem volt kepben harmadik, meg baratok.
De megszuntek azok a monogam dolgok, amiket addig szoggel, kalapaccsal tartott, kovetett.
Pl bulizni akart menni nelkulem. Tobbszor is kijelentette, hogy szakitani akar. Kiabrandult belolem (sokat hazudtam neki).
Es ennyi. Utana meg egy honap szinetet tartottunk, hatha...de semmi. Csak megerositette azt, hogy jobb nelkulem.
Szoval....hagyd, 6 ev nem keves ido. De szerintem meg idoben vagy. Sosem keso.
Ha ugyes vagy...meg idoben lehetsz. Nehez ez. Szemvedes, gyasz, stb....(pl most, hogy irok errol, nekem is faj) szoval lehet sok idot fog elvenni toled a regeneralodas, de sok sikert.
Ami nem megy, nem kell eroltetni. Hagyni kell.
Sajnálom.
Viszont idehallgass, a barátnőd megváltoztatta a döntését, vágyait, mit akar az élettől. Nem akar hozzád menni, nem akar tőled gyűrűt, nem akar neked gyereket szülni, még csak egy fedél alatt sem akar lenni veled. Ne legyél olyan, aki kétségbeesetten kapaszkodik olyasvalamibe, ami már nincs ott! Költözz el szépen, és hagyd meg neki az életterét, azt kezdjen magával, amihez kedve szottyan. Akár hibázik, akár jól dönt.
Nagyon sajnálom amúgy, szörnyű lehet neked ez a szakítás. Próbálj meg erős lenni. De ne próbáld kalickába zárni, ha repülni akar. Azzal nem tudod visszacsinálni a változásokat, amik a barátnődben történtek. Most más ember lett egy kicsit, és nem ezt nem tudod semmissé tenni, hogy olyan legyen, mint régen. Próbálj meg erős lenni, tartsd meg valahogy a jó kedvedet, és lépj ki az életéből. Ne agyalj olyasmin hogy mi van ha lefekszik valakivel. Ez a legrosszabb. Ráadásul ha gyorsan megtörténik, akkor sem tudod megakadályozni, nem tudsz neki parancsolni. Hagyd, hogy élje az életét, és ha hibázik, akkor hibázzon, ez is formálja az embert, még akkor is, ha ez most neked fáj. Legyél erős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!