Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom megbolondult? 24/L
7 hónapja vagyunk együtt. Mostanában nagyon sokat beszólogatott nekem, kövérnek nevezett (168 cm vagyok és 53 kg) vagy hogy mindenhez hülye vagyok és hasonlók. Hozzáteszem most fogok diplomázni a jogikaron.
Most is dolgozom egy ügyvédi irodában és mindig meghallgatom, hogy én itt valószínűleg csak kávét főzök, semmi mást nem csinálok, mert nem mernének mást rámbízni.
Ő pénztárosként dolgozik hozzáteszem és néha takarítania is kell a munkahelyén. Megelégeltem a sok kávéfőzős poént és ezt mondtam neki tegnap: És te feltakarítottad a szart a boltban ma is?
Tudom csúnya, de nem bírtam tovább a degradálást.
Elköszöntünk, majd este jön az SMS(:,D) hogy legyen vége, ő nem bírja, hogy valaki így beszél vele.
visszaírtam, hogy jó, szerintem is.
Erre ő: Aludjunk rá egyet.
Ez most mi??? :D
Megpróbál elvágni, hogy azt hidd hogy ő egy főnyeremény aki téged elfogad "selejtesen is".
A szakítós dolog meg érzelmi manipuláció. Azt várta hogy majd esengesz előtte hogy "kérlek ne, nem úgy gondoltam" stb. aztán amikor nem ez jött, már egyből visszahátrált.
Én szakítanék egy ilyen suttyóval, bár én pasi vagyok a hölgyeknek nem tudhatom mi jár a fejében.
"Erre ő: Aludjunk rá egyet.
Ez most mi??? :D"
Meg akar tartani szex céljából, amíg nem talál olyat, aki mellett nincs folyamatos kisebbrendűségi érzése, és csak aztán kidobni.
A csomagolása legalább igényes volt, hogy bele tudtál szeretni? Vagy hipnotizál. Másra nem tudok gondolni..
Erre még én is azt mondom, hogy amilyen gyorsan ott tudod hagyni olyan nőnek tartanálak..
Neked is önértékelési gondod van ha ezt 7 hónapig viselted.
Egy normális pénztáros elfogadad, támogat és e lehetőségeihez mérten a tenyerén hordoz.
Hagyd már ezt a proli mókust.
Komolyan itt porognek jó paran néha a fogyatékos parjukon. Minek ?
Adja oda a visszajarot azt lelepni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!