Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normalis, elfogadható?
Eggyütt voltunk baratnőmmel 3 évet ,és úgy alakult, hogy elkelett mennünk az albérletünkből, és a legjobb barátoméknak ,akit ismerek első korom óta ,eggyütt sportoltunk, jártuk a világot 14 évig , oda tudtunk költözni egy külön szobába.
Ő a barátnőjével lakott , akivel akkor már 5 éve eggyütt volt, 4 en laktunk , de nem volt semmi probléma kijöttünk egymással , és spórolni is tudtunk.
Teltek az idők, és született és gyermekünk
Terveztük hogy elkell mennünk már külön így mindenképp, viszont közbe a baratátom 5 év után , szakított barátnőjével , és ideigelenesen 3 an maradtunk. 2 hónapos volt a kisfiunk , amikor lényegébe kidobott a barátnőm, voltak gondok , de nem lett volna helyrehozhatatlan. Aztán kiderült , hogy miért. Leleményességemnek köszönhetően,talaláltam egy szerelmes levelet amit ők váltottak, a legjobb barátom , és a gyermekek anyja.
Eltelt 2 hónap , ők már eggyütt vannak , és elkell néznem ezt a helyzetet , ami borzasztoan faj , és aludni nem tudok , nagyon rossz érzés hogy így hatbaszurtak , és hogy így el lettem felejtve , közösségi oldalra teszi fel a kepeket amin a srác, meg a kisfiam van , és nem érzik magukat picit sem gáznak . Nagyon rossz .
Biztosan a tiéd a gyerek? Nem hiszem. Csináltass apasági vizsgálatot!
1. Egy átlagos nő csupán 2 hónappal a szülés után nem dobja ki a nemzőapát, akitől még segítségre is számítania kell.
2. Átlagos férfi (szerető) nem posztol képeket a nője gyerekével csak úgy.
3. A férfi lakótársad szakítása, és a képek posztolása, a csajjal való összejövés nagyon egy időbe esik.
A szitzuáció semmiképpen sem normális, de egy nő, aki ilyent tett, után sírni nem érdemes. Csináltass apasági tesztet! Ha a gyerek:
a tied, igyekezz a jogaidat megvédeni,
ha nem, egyszerűbb lesz megkönnyebbülni.
Sanszos, hogy a gyerek a legjobb barátodtól van, különben csak futó kaland lettek volna egymásnak..,
Ha ilyen helyzetbe kerülnék, akkor elsőkörben megnézném, hogy vércsoport öröklődés alapján lehetek-e a gyerek apja:
Ha ez nem zárja ki az apaságot, akkor meg 60 ezerért csináltatnék egy kétmintás maszek DNS tesztet. (Postán küldik a csomagot, a szádban és a gyerek szájában kell megforgatni két mintavevő pálcikát (fa a végén egy kis steril gézzel, ez aztán semmi kellemetlenséggel sem jár), majd azt szintén postán feladni.
Egy az egybe ugyanúgy néz ki mint én, apaságit is megcsináltattuk, ő az enyim ebbe biztos vagyok, de egy teszt nem lenne hülyeség.
De viszont ha a sracé a gyermek , akkor , csak elmondanák hogy undorito dolog , de ez történt és így alakult. Nagyon szereti családom, és nekemis nagyon szoros a kapcsolatom vele, érzem hogy kötődünk egymáshoz , és mindenkitől azt kapom ,hogy egy az egybe ugyanaz mint én. Elég gyakran , 2 naponta 4 órát eltoltok a kisfiuval , és hétvégente nálam alszik sokszor. Édesanyja nem igazán bírja sokszor , és lapasszolja nekem egyből, aminek persze orulok.
“apaságit is megcsináltattuk, ő az enyim ebbe biztos vagyok, de egy teszt nem lenne hülyeség.”
Hogy micsoda??
8: mert a kérdező különb náluk? Odacsinál egy gyereket a semmire.
De a belinkelésből már egyértelmű, hogy kamu :D
# 7
Én is háromszor olvastam át a mondatot és próbáltam megfejteni.
Én ezt már nem értem Maunika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!