Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te dolgoznál ezek után neki?
Teljes munkaidő mellett tanárként a nyári szünetemben vállaltam egy részmunkát egy bárban.
Mióta elkezdődött a suli csak néha hétvégenként járok.
Miután szakítottam a barátommal a főnök rám nyomult.
Gondolkodom, hogy ezek után járjak-e még egyáltalán, mert én nem akarok tőle semmit. Kicsit kellemetlen a helyzet mert ő hord engem esténként haza és nem akarom, hogy félreétse.
Te mit tennél?
Hazcipelteted a valagad es utana csodalkozol ???
Mondjal fel most.
Nálam is próbálkozott a főnököm. Ő is haza vitt párszor.
Vele értelmesen meg lehetett beszélni hogy nem akarok tőle semmit.
Nem is volt gond!
N27
Határozottan meg kell mondani neki, hogy semmit nem akarsz tőle.
Ha megérti és abbahagyja a nyomulást, maradj még, ha nem, a következő megjegyzésénél mondj fel.
Meg kell beszéld vele, hogy részedről nem szeretnél semmit, és ha ez neki vagy neked kényelmetlen, felmondasz.
30N
Először is nyisd ki a szád és mondd el te mit /nem akarsz.
Másképp nem tudhatod megértené és te eldobtad a jó munkát vagy tovább nyomulna.
"Teljes munkaidő mellett tanárként a nyári szünetemben vállaltam egy részmunkát egy bárban."
én azt hittem, kaptok nyárra is fizut ti, tanárok.
meg hát a kormány veri a nyálát, hogy mennyire megéri tanárnak lenni.
"Mióta elkezdődött a suli csak néha hétvégenként járok."
tanévben anyagilag is rászorulsz erre a mellékesre? vagy a főnök bejön, és azért maradtál?
"tanévben anyagilag is rászorulsz erre a mellékesre?"
melyik tanár/pedagógus nem szorul rá mellékesre??
# 7
több tanár barátom és rokonom van, egyiküknek sincs mellékállása.
Se tényleg az a lényeg h miért van mellék állása? Talán kell a pénz? 🤔 Nekem is volt két munkahelyem mielőtt kimemtem osztrákokhoz, mert kellett a pénz! Igy kerestem havi 300at. Albi mellette kocsi na meg lakást akartam!
Sztm nem az volt a kérdés miért kell mellék állás!
Nyári szünetben is van fizu, de főleg a pénz miatt kezdtem el járni. Úgy volt, hogy csak szept. elejéig járok, de volt, hogy be kellett mennem néha ősszel is án meg elvállaltam.
Dehogy jön be a főnök.... nem miatt jártam eddig. Így meg már főleg nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!