Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Végzés után első nyaradon...

Végzés után első nyaradon dolgoznál vagy nem?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok is érdekelnek, illetve ha te rögtön elhelyezkedtél nem hiányoltad, hogy most már nem vagy szabad

2012. máj. 1. 23:33
 1/10 anonim ***** válasza:
ha anyagilag meg tudod tenni ne dolgozz még nyáron. lesz még elég nyár amit végigdolgozhatsz :D
2012. máj. 1. 23:52
 2/10 anonim válasza:

Én most fogok végezni a főiskolán, 2 és fél éve dolgozok. Igaz, nem szakmán belül, hanem diákmunkát vállaltam egy gyorsétteremben, de nem bántam meg. Kemény meló, nagyon sokat kell dolgozni, de rengeteget tanultam a pénzről és az emberekről. Ráadásul szerintem elég jó tapasztalat, ha az ember ennyire "lent" kezdi, mert átérzi, hogy milyen érzés "egyszerű melósnak" lenni (ezt most véletlenül sem sértésnek szánom, én is az vagyok :D), és később akármilyen pozícióba kerül is, tudni fogja, hogy milyen a beosztottaknak.

Szóval én már rég nem vagyok "szabad", de nem bánom, jó érzés, hogy már nem anyukáméknak kell eltartaniuk. :) Ráadásul - akármennyire sablonosnak is hangzik - nagyon jó érzés megkapni a fizetésemet úgy, hogy tudom, ÉN dolgoztam meg érte. :)

2012. máj. 1. 23:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam volna, de nem vettek fel sehová még a következő nyáron sem.

Az jó volt, hogy a folyamatos tanulás, koránkelés után egy kis szabadság, csak a pénz jól jött volna na meg azt a sok szidást benyelni az emberektől, hogy miért nem dolgozom...

2012. máj. 2. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem dolgoznék.
2012. máj. 2. 11:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Azonnal kezdj el dolgozni szerintem.Őszintén pénz nélkül mit akarsz csinálni?Hova tudsz lemenni nyaralni,bulizni?

Ez mind rengeteg pénz.Szerintem menj dolgozni.

2012. máj. 2. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Akartam, de nem tudtam elhelyezkedni... Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor ne maradj itt! Próbálj meg külföldön elhelyezkedni és ott építgetni az életedet.
2012. máj. 2. 11:39
 7/10 anonim válasza:

Nem lebeszélni szeretnék bárki is a nyári munkába állásról és még nem éltem át soha nyáron áltam volna munkába. Evel a nyári szabadságom oda lett.

Nem mennék el dolgozni a helyedben iskola végzés után amikor én elvégeztem, az nappali tagozatos iskolát örültem annak hogy kipihentettem magamat nyáron.

És elutasitottam az iskola végzésemhez közeledve az állás ajánlatott: mert tudtam egyik alkalmazót tanártól az egyik gyermeke elment dolgozni nyáron iskolai végzettsége után.

És nem engedték el nyári szabadságra meg nyaralni sem őt nem volt meg az 1 éves munakviszonya egy munkahelyén belül. Helyette tálen a nagy hidegben küldték el szabadságra Két ünnep közötti téli hónap után.

Teljesen más helyzet azoknál a Pályakezdőknél akik nem kaptak ösztön dijat tanulmányaik után nem tudjak 1. nyarukon nyaralni menni meg kirándulni menni.

18 éven aluli gyermekeket nevelő szülők Főiskolás gyermeküknek segitő szülőknél.

Életársi kapcsolatban élő fiataloknál.

Egyedül élő fiataloknál.

Járadékra nem jogosult 18 éven felüli személyek.

2012. máj. 7. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:

de bakker te milyen iskolát végeztél el ilyen helyesírással? (utolsótól kérdezem) meg mi az hogy a 2 ünnep közötti téli hónap?

ha nem vagy magyar akkor bocs, de ha igen akkor megintcsak bakker...

2012. máj. 8. 00:47
 9/10 anonim válasza:

Nem kötném bárki orrára mért fogalmaztam olyan furcsán. Attól nem vagyok alacsony intelligenciájú.

Születési rendelleneség végett kis gyermekoromban később kezdem el beszélni. Amikor elkezdtem beszélni nagyon rosszul tudtam beszélni gyenge szókincsel rendelkeztem.

Ahogy bővült a szókincsem többször megcseréltem az igét és a hangsúlyt.

Viszont olvasás gyakorlásánál a betűk felismerése a magán hangzók és mással hangzók hansúlyozása nem jelenetett gondott számomra.

2012. máj. 8. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Dolgoztam, és nem hiányoltam semmit.
2012. máj. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!