Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy elkarom hagyni a párom de nem tudom megtenni? 25/f
Így van 10-es illetve van csak az meg nem fog felizgatni kérdező,max akkor fogsz tudni szobába vinni csajt ha leadod az igényeidet de nagyon.
Nincs pénz nincs pina pontosan.
# 9
# 7 és 8 voltam, na, így ebben a formában már egyetértek veled. 25 évesen én már kecót béreltem egymagam. (ezt amúgy ki is fejtettem a kérdezőnek a 8-as válaszomban)
Mekkora parasztok vagytok de komolyan. Nem is tudtam hogy 25 évesen manapság KÖTELEZŐ házat venni vagy bérelni. Tudjátok nem mindenkinek jön össze a 300 ezres fizetés habér elméletileg itt körül van a magyar átlagfizetés csak nem tudom hol nézték. 23 éves vagyok és szégyen de anyámék tartanak el mert 2 szakmám van és egy kezemen meg tudom számolni hányan válaszoltak a sok elküldött önéletrajzomra. Nem vagyok lusta képzeljétek de a kutyának sem kellek nulla tapasztalattal. Csak nem tudom hogy legyen ha fel sem vesznek. Ha lenne fizetésem is itthon laknék még pedig azért mert nem dobok ki az ablakon majd 100 ezret albérletre. Jah és falusi vagyok nem vagyok hajlandó a városban egy lyukban lakni. Hülyére unnám magam. Jah és nem várom el ilyen fiatalon egy pasitól sem hogy már pedig legyen minimun 200 ezer fizetése és külön lakjon.
Te kérdező miért nem mész vissza a szüleidhez? Legalább ideiglenesen. Jobb mint ha egy ilyen kapcsolatban élnél.
Milyen két szakmád van?
Bennem tényleg az van, hogy most mindenkit keresnek.
haver, legelőször is az életedet kell elrendezni, olyan sorrendben, hogy
1, legyen olyan munkád, amivel megengedheted magadnak, hogy elköltözz,
2. költözz el,
3, ezután már lehet, hogy szóba áll veled értelmes csaj.
egy szánalmas fü tyit, aki még egy szobát sem tud kivenni, semmibe néz az összes sunci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!