Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért van ez? Más nő is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Más nő is van ezzel így?

Figyelt kérdés
Kérlek Titeket, ne ítélkezzetek! 31 éves nő vagyok és a nagy problémám az, hogy eddig szinte kivétel nélkül az összes párkapcsolatom azért (is) ment tönkre mert megromlott benne a szexualitás. Ami számomra egy elég központi dolog. Általában az első év még nagyon jó, aztán a minőség és az együttlétek mennyisége is csökken. Én pedig nem bírok benne maradni egy olyan kapcsolatban, ahol nem működik minden. Van más nő is, aki hasonló cipőben jár, vagy velem van valaki baj és be kellene érnem azzal, ha egy kapcsolatban a szexualitás nem élvez nagy szerepet. Ez lenne a normális ahogy telik az idő?
2018. nov. 21. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm, hogy érted, miről beszélek. Látom, ebben a témában még mindig nem lehet őszintének lenni.
2018. nov. 21. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attol is fugg, hogy mennyire kiugroak az igenyeid. Elso par honapban persze, mindenki igenyli akar napi haromszor is a masikat, de pl. egy eletet eleg valoszinutlen ugy leelni, hogy tovabbra is mindig van heti 5-6-7-8 szeretkezes, tehat elkerülhetetlen, hogy idovel (eloszor szerintem ez valahol a kapcsolat 1-3. eve korul figyelheto meg) szelidul a szenvedely. Az a lenyeg, hogy olyat kell keresni, akivel egyeznek az igenyek, es akivel mindig megvan a kontakt ugymond. Tehat siman lehetnek fazisok is egy kapcsolatban, amikor epp kevesebbet szexeltek, viszont az intimitas maga nem tunik el (szerintem ez nagyon sokat szamit).
2018. nov. 21. 16:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezzel nem is vitatkozom. De idővel gyakran elofordul, hogy a másik fél igényei megváltoznak. Alairom, hogy 10-20 év után már az ember másképp viszonyul a másikhoz, de ha már az első vagy a második együtt töltött évben is drasztikus változás lép fel, az nem jelent szerintem túl sok jót.
2018. nov. 21. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!