Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Más nő is van ezzel így?
Én nem foglak bántani ezért, hasonló cipőben jártam az utolsó hosszú kapcsolatomnál. (bár én tudtam, hogy miért csökkent a szex minősége és mennyisége - próbáltam is tenni ellene, de a barátnőm nem volt partner ebben sajnos)
Nekem is fontos a szexualitás és halott hálószobás kapcsolatot nem tudok elképzelni. Ez számomra természetes.
F/33
Attól függ hogy te mire vágysz? Sok szexre, vagy épp az ellenkezője. Bár ahogy lejött inkább a sok szexre.
A férfiak idővel lenyugodnak és beérik egyre kevesebbel. Persze nem azt mondom, hogy mindegyik. Lehet nekik többet ér az együtt töltött idő, mint az, hogy megdugjanak.
Mondjuk nem tudom melyik lehet a jobb, ha használati tárgynak vesznek, vagy emberként tekintenek rád.
"A mai világban még mindig furcsa az, ha egy nő igényli és élvezi a szexet?"
bár így lenne, de folyton dugni kell, különben nem hagy elaludni :D
"A férfiak idővel lenyugodnak és beérik egyre kevesebbel."
Vagy eleve nem is voltak nagyétvágyúak. Mindösszesen két partnerem volt akik magas hőfokon lobogtak állandóan, ők viszont nyíltan ágyrólágyra szálltak(volna), talán ez a változatosság volt a katalizátoruk, nem tudom.
#9 Sokszor sajnos egyáltalán nem akar javítani a szexuális életen a másik fél. Ilyenkor két választása van a boldogtalan félnek:
- Elfogadja, hogy lőttek a szexnek (a havi 1-2 "kötelesség szex" nem szex) és boldogtalan marad
- Szakít és mindenki őt fogja alázni, amiért nem akart egy halott hálószobás kapcsolatban élni tovább.
Slusszpoén, hogy a másik fél, aki nem akar javítani vagy egyáltalán fenntartani bárminemű szexuális életet szintén boldogtalan, csak gyáva szakítani / szembenézni a problémával.
A kérdező is olyan oltásokat kapott, hogy én érzem rosszul magam. Sehol sem írta, hogy egész nap szexelhetnékje van, hanem azt, hogy igényli a jó szexet és a kapcsolat szerves részének tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!