Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hiretelen haragú vagyok amire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiretelen haragú vagyok amire a kapcsolatom is ráment. Hogyan fejlesszem magam?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a helyzet az hogy sajnos mindig is hirtelen haragú voltam, ami a legeslegrosszabb tualjdonságom. Volt egy fantasztikus párkapcsolatom, nagyon jól kijöttünk az exemmel; ugyanazok az érdeklődési körök, ugyanazok az elvek és nézetek de sajnos miattam tönkrement, (a hirtelen haragom miatt). Csakis az én hibám, én vetettem fel hogy legyen szünet, de ha nem sikerül megváltozom a kapcsolatomnak végleg vége lesz. Jobb is, mert nem akarnám ezzel kínozni a volt párom aki a legszeretetteljesebb ember, mindig megértő volt hozzám és soha egy rossz szava se volt. Még a hangját se emelte fel velem szemben.

Nagyon szeretnék változtatni, mert csakis az én hibám hogy ide jutottunk. Szeretném ha ezen a dolgon tudnék változtatni mert amúgy teljesen egy húron pendülünk, nagyon szeretjük egymást és mindketten hűségesek vagyunk. Nekem ezek a jó tulajdonságok mit sem érnek a hirtelen haragom mellett, amihez sokszor ocsmány beszéd is párosul. Lehet szakember segítségét fogom kérni, de először szeretnék tapasztalatokat hallani másoktól akiknek esetleg sikerült ebből kilábalni.

2018. nov. 20. 17:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezeknek egyike sem olyan, amihez szakember kéne.

32/f

2018. nov. 20. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Simán szokásos női hisztérika vagy...A csak azt nem tudom mi fog veletek történni ha az annyira utált dohányzást végleg betiltják :D

Ki irtja egymást az emberiség :D

2018. nov. 20. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez egy kőkemény önzőség kedves kérdező, kicsit tápláld be a gondolataid közé, hogy nem csak te vagy a földön. Ezt most minden sértegetési szándékon kívül mondom.
2018. nov. 20. 22:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Itt egyébként mindenkinek igaza van, nem is tagadom hogy borzasztó ez a tulajdonságom.

2018. nov. 20. 23:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen a természetem, ez miatt kezdtem el kick-box edzésre járni.

Egyrészt le vezetem a feszültség let másrészt pedig önkontrollt is fejleszti.

Nekem nagyon be vált, szerintem Neked is érdemes lenne valami küzdődsportot ki próbálni.

2018. nov. 20. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!